Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Scandal fără sfârşit în Parlament. Ce sancţiuni se pregătesc

Scandal fără sfârşit în Parlament. Ce sancţiuni se pregătesc

În ultimul an au fost mai multe scene scandaloase în Palatul Parlamentului şi de fiecare data s-a pus în discuţie schimbarea regulamentului intern, dar nici până acum nu s-a schimbat nimic.

Scandal fără sfârşit în Parlament. Ce sancţiuni se pregătesc
Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Feb 2022   •   18:48

În urmă cu 10 luni, parlamentarii PNL au cerut sancţionarea senatorei Diana Ivanovici Şoşoacă pentru că, spuneau aceştia, nu purta mască şi instiga la ură.

În momentul când a fost chemată în comisia juridică doamna senator a iscat un întreg scandal pentru că nu i s-a permis accesul în interior pentru că nu avea o mască conformă. Atunci, Diana Şoşoacă i-a acuzat pe cei din comisie că au bruscat-o şi au vrut să îi strivească piciorul.

Un alt episod în care doamna senator Şoşoacă a fost personaj principal a fost acela când Nicoleta Pauliuc, senator PNL, a sunat din plenul Senatului la 112 pentru că doamna senator nu purta mască conform regulilor sanitare.

Scandal în Parlament

Florin Roman, deputat PNL, a fost implicat într-un scandal când a fost ridicat cu forţa de la prezidiul Plenului Parlamentului, iar chestorii au tras scaunul de sub el.

Florin Roman a formulat atunci o plângere penală pentru huliganism.

Nici atunci regulamentul intern al Parlamentului nu a fost schimbat.

 

×
Subiecte în articol: scandal parlament sanctiuni
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close