Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Ce nu veţi mai găsi în Centrul Vechi din București. Se întâmplă în doar trei săptămâni!

Ce nu veţi mai găsi în Centrul Vechi din București. Se întâmplă în doar trei săptămâni!

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a cerut patronilor de restaurante să respecte legea. Ce nu veţi mai găsi în Centrul Vechi din București.

Ce nu veţi mai găsi în Centrul Vechi din București. Se întâmplă în doar trei săptămâni!
Sursa foto: profimediaimages.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Iun 2023   •   19:14

Majoritatea teraselor din Centrul Vechi vor dispărea curând. Primarul Capitalei a cerut patronilor de restaurante să respecte legea şi să elibereze căile de acces pentru maşinile de pompieri.

Pentru că străzile sunt înguste, patronii vor trebui să strângă mesele care abia mai lăsau acum loc pentru trecători.

Centrul Vechi al Capitalei ar trebui să îşi schimbe înfăţişarea în doar trei săptămâni. Este dorinţa primarului general care a pus piciorul în prag şi i-a chemat pe patronii de restaurante şi terase pentru a le transmite noile reglementări.

După noile reglementări, construcţiile din metal sau din lemn vor trebui dezafectate. Chiar dacă vor mai pierde din numărul clienţilor, patronii spun că se vor conforma.

Citeşte şi: Păţania unui român pe aeroportul Otopeni, la plecarea din ţară: "Aşa am pierdut 1.000 de euro. A fost foarte neplăcut"

Edilul Capitalei susţine că a apelat la această variantă pentru că Centrul Vechi ajunsese un loc în care nu se mai putea intra cu maşinile de pompieri sau cu ambulanţele în cazul unui incident.

Noile reglementări vin la pachet şi cu un nou program de funcţionare. Mai exact, Primăria generală caută soluţii pentru a stabili un program de curăţenie care să nu se suprapună cu cel de aprovizionare.

×
Subiecte în articol: terase București centrul vechi
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close