Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Vacanţe în destinaţii exotice. Cererile pentru croaziere au început să crească

Vacanţe în destinaţii exotice. Cererile pentru croaziere au început să crească

După doi ani de pandemie, românii vor vacanţe inedite, destinaţii spectaculoase, servicii impecabile. Aşa se face că cererile pentru croaziere au început să crească.

Vacanţe în destinaţii exotice. Cererile pentru croaziere au început să crească
Sursa foto: captură Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Iun 2022   •   19:17

Vacanţele pe vase de lux nu sunt doar pentru cei cu mulţi bani, ci şi pentru cei cu venituri medii, spun operatorii din turism, care ne sfătuiesc să programăm din timp un astfel de produs turistic.

Marea Mediterană, Oceanul Pacific, Oceanul Indian sunt cele mai căutate destinaţii.

Dacă nu ați ajuns niciodată pe un vas de croazieră, poate fi greu de înțeles de ce unii oameni nu concep alt mod de a călători. Un impresionant oraș plutitor în care ai putea trăi pentru tot restul vieții fără să-ți lipsească nimic.

Românii vor să îşi petreacă vacanţa în croaziere 

Gabriel Ionescu a renunțat de mult la sejururile clasice, după ce a avut ocazia de a pleca într-un city break de 3 zile pe un vas de croazieră. A descoperit o lume nouă de explorat, o lume despre care nu știa nimic. 

Cea mai lungă experiență pe mare a trăit-o în timpul pandemiei. Vacanța de 2 săptămâni la bordul vaporului s-a transformat în una de 5 săptămâni. Toți cei 4.000 de turiști împreună cu staful vasului au rămas blocați în Oceanul Pacific. 

După 17 zile petrecute în apele Pacificului au fost primiți în portul San Diego din Statele Unite. 

Serviciile de cea mai înaltă calitate, confortul, varietatea destinațiilor și a peisajelor, bucuria a te trezi în fiecare dimineață într-un alt port, într-o altă țară și poate chiar într-o altă cultură îl fac pe Gabriel să revină pe vasele de croazieră. Ca el sunt din ce în ce mai mulți români, toți dornici să descopere o lume altfel.

×
Subiecte în articol: croaziera
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close