Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Alertă meteo. Vremea se schimbă radical după cel mai călduros început de an

Alertă meteo. Vremea se schimbă radical după cel mai călduros început de an

A fost emis cod galben de viscol şi ninsori pentru mai multe zone din ţară. Elena Mateescu, directorul ANM, a anunţat la Antena 3 CNN unde şi cât de mult va ninge.

Alertă meteo. Vremea se schimbă radical după cel mai călduros început de an
Sursa foto: pixabay
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Ian 2023   •   18:43

Vremea schimbă foaia. După ce au fost înregistrate cele mai mari temperaturi de ianuarie din istorie, azi s-a emis cod galben de viscol şi ninsori pentru mai multe zone din ţară. 

Prima atenționare meteorologică de cod galben emisă la începutul acestui an intră în vigoare mâine dimineață la ora 2.

"Primul mesaj de cod galben va fi în vigoare până mâine la ora 14 și vizează în mod deosebit zona montană a Carpaților Orientali, local Munții Apuseni.

De vineri o să consemnăm o răcire, în special în partea de nord, centru, nord-est a țării, acolo unde maximele nu vor mai depăși 3-4 grade", a spus Elena Mateescu.

Temperaturi de 10 grade în Capitală, în următoarele zile

Temperaturile vor fi ridicate și vor atinge 10 grade Celsius, însă în timpul nopții de miercuri spre joi vântul se va intensifica și se va forma ceață, potrivit anunțului făcut miercuri de meteorologii din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie.

Potrivit ANM, vremea va fi caldă pentru această dată.

Cerul va fi temporar noros, iar în noaptea de miercuri spre joi probabilitatea de formare a ceții va fi ridicată. Vântul se va intensifica temporar pe parcursul zilei de joi cu viteze la rafală de 40-45 km/h.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, joi, iar în timpul dimineților se vor înregistra temperaturi de 3...6 grade.

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close