Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Magazine Gabi Stângău, un celebru violonist din Maramureş, a murit într-un accident de ATV la câteva ore după ce a cântat cu Andra

Gabi Stângău, un celebru violonist din Maramureş, a murit într-un accident de ATV la câteva ore după ce a cântat cu Andra

Gabi Stângău, un celebru violonist din Maramureş, a murit, astăzi, într-un accident de ATV, la câteva ore după ce a cântat alături de Andra într-un concert şi la numai două zile după ce a împlinit vârsta de 32 de ani.

de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Feb 2024   •   17:50

Gabi Stângău a postat o poză de pe ATV-ul care i-a adus moartea, chiar cu câteva ore înainte de accident. Violonistul din Maramureș a murit după ce a pierdut controlul ATV-ului pe care îl conducea, a intrat într-un șanț și s-a oprit în gardul metalic al unui imobil.

Tragedia a avut loc în această după amiază în localitatea Dumbrăvița Bărbatul era pe ATV și, conform polițiștilor, circula cu viteză.

La un moment dat a pierdut controlul ATV-ului și s-a izbit de un stâlp de beton. Echipajele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

În galeria foto de mai jos puteţi găsi mai multe imagini cu Gabi Stângău, îndrăgitul violonist din Maramureş

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Dumbrăvița, în timp ce conducea un ATV ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, a intrat într-un șanț situat pe partea dreaptă a direcției de mers și s-a oprit în gardul metalic al unui imobil.

În urma impactului, conducătorul auto a suferit vătămări corporale incompatibile cu viața, fiindu-i declarat decesul de către personalul medical sosit la fața locului", transmite IPJ Maramureș.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close