Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Punctul de întâlnire Adina Anghelescu, detalii exclusive din ancheta morții lui Petrică Mîțu Stoian. Într-o lună va apărea rezultatul celei mai importante analize

Adina Anghelescu, detalii exclusive din ancheta morții lui Petrică Mîțu Stoian. Într-o lună va apărea rezultatul celei mai importante analize

Petrică Mîțu Stoian a fost condus pe ultimul drum de mii de oameni care i-au adus artistului un ultim omagiu. După slujba de înmormântare oficiată de un sobor de preoți la boserica Mântuleasca din Craiova, Petrică Mîțu Stoian a fost înmormântat în cimitirul Ungureni unde își pregătise locul de veci.

Adina Anghelescu, detalii exclusive din ancheta morții lui Petrică Mîțu Stoian. Într-o lună va apărea rezultatul celei mai importante analize
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de Gabriel Dano    |    10 Noi 2021   •   21:06

Primele rezultate ale necropsiei sunt șocante și confirmă suspiciunile medicilor: decesul artistului a survenit în urma unui stop cardio-respirator provocat de mai multe afecțiuni precum stenoză și regurgitare mitrală severă reumatismală, obezitate de grad 1 și insuficiență cardiacă.

De asemenea, de vină au fost și complicațiile de după infecția cu SARS-CoV-2: bronhopneumonie, un șoc septic și supradozaj cu anticoagulant.

Jurnalistul Adina Anghelescu a obținut informații exclusive din ancheta morții artistului Petrică Mîțu Stoian.

"Au fost trimise la Institutul Național de Medicină Legală probe prelevate la autopsia lui Petrică Mîțu Stoian pentru a se stabili dacă a existat un supradozaj de anticoagulant. Rezultatul va dura cel puțin o lună ca să-l aflăm. Atâta timp trebuie să stea într-o expunere de substanțe tot ceea ce s-a prelevat.

Medicii de la INML vor căuta răspunsul la întrebarea "De ce anume a fost generat stopul cardiac și lucrul acesta va fi elucidat în mare parte de expertiza toxicologică. La autopsie s-a văzut că esste vorba despre o rupere a unui vas alveolar, de aceea Petrică Mîțu Stoian a tușit cu sânge înainte să moară", a transmis Adina Anghelescu.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close