Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Dezvăluiri despre avocata condamnată pentru escrocherii imobiliare. A fost graţiată de două ori de Traian Băsescu

Dezvăluiri despre avocata condamnată pentru escrocherii imobiliare. A fost graţiată de două ori de Traian Băsescu

O avocată din Bucureşti, condamnată de două ori pentru escrocherii imobiliare, a fost graţiată tot de două ori de Traian Băsescu.

Dezvăluiri despre avocata condamnată pentru escrocherii imobiliare. A fost graţiată de două ori de Traian Băsescu
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Apr 2022   •   00:01

Nicoleta Constantin (Mărăcine) a primit prima condamnare în 2003, iar în 2009 a doua sentinţă de condamnare. Nu a executat nicio zi din cele două pedepse, ambele fiind anulate de fostul preşedinte Traian Băsescu în 2009. 

Povestea avocatei începe în 1998 când cere în instanţă retrocedarea unui imobil instituţionalizat. A folosit înscrisuri false, a introdus şi semnat acţiunea prin care reclamanţii decedaţi în anii 1966 şi 1970 solicitau judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti retrocedarea imobilului. Avocata Mărăcine a depus la instanţă un titlu de proprietate fals şi două adrese emise într-un alt dosar de retrocedare.

Culmea, avocata a primit imobilul. A fost ajutată în această afacere de fosta judecătoare Georgeta Stoican, care a închis ochii la falsurile grosolane ale avocatei.

Puneri în posesii, retrocedări dubioase, contracte de vânzare - mare parte dintre aceste acte au rămas valabile, paradoxal până în prezent.

Victimele escrocheriilor au încercat să scoată adevărul la iveală, însă mafia a fost mai puternică.

Aflaţi mai multe informaţii urmărind materialul video de mai jos!

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close