Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Un primar le-a spart nasul mai multor politicieni, după un meci de fotbal, în Timiș

Un primar le-a spart nasul mai multor politicieni, după un meci de fotbal, în Timiș

Grav incident într-o comună din Timiș. Primarul comunei a fost reclamat la poliție după ce a agresat doi membri ai PNL din localitate.

Un primar le-a spart nasul mai multor politicieni, după un meci de fotbal, în Timiș
Sursa foto: Facebook | Dedy Mid Viitorul Iecea Mare
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Noi 2022   •   23:32

Primarul comunei Iecea Mare, Liviu Tomulea, de la PSD, a ajuns la poliție după ce a bătut doi membri ai PNL din localitate. Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție susțin că a fost întocmit un dosar penal și că polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea faptelor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Consilierul local Iulian Sîrcă și Mircea Pârva, membru în Biroul Politic Local Iecea Mare, au obținut certificate medico-legale și au depus plângeri penale împotriva edilului social-democrat și a altor persoane care i-au agresat cu bâtele, după un meci de fotbal.

„La data de 26 noiembrie, în jurul orei 23:50, polițiștii Secției 2 Rurale Săcălaz au fost sesizați cu privire la faptul că în incinta unui local din Iecea Mare a avut loc un conflict între patru persoane, în urma căruia doi bărbați de 34 și 52 de ani, au fost agresați de ceilalți doi, în vârsta de 42 și 39 de ani", susține IPJ Timiș.

×
Subiecte în articol: iecea mare Timis bătaie
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close