Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Dezvăluiri în premieră: Directori numiți de ministrul Drulă, fiecare cu salariu de 536.740 lei!

Dezvăluiri în premieră: Directori numiți de ministrul Drulă, fiecare cu salariu de 536.740 lei!

În ediția de joi seara a emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gâdea a prezentat documente explozive cu salariile de 526.740 de lei ale directorilor numiți de Cătălin Drulă, fost ministru al Transporturilor.

Dezvăluiri în premieră: Directori numiți de ministrul Drulă, fiecare cu salariu de 536.740 lei!
Sursa foto: Captură Antena 3
de Redacția Antena 3    |    16 Sep 2021   •   23:17

Potrivit documentelor, Cătălin Drulă, fost ministru al Transporturilor a creat o companie în care unul dintre consilierii săi a primit funcția de preşedinte al consiliului de administraţie şi a mai numit trei directori cu salarii uriașe.

Mai exact, toţi cei 5 membrii din consiliul de administraţie care se întâlnesc o dată pe lună au indemnizații de 13.215 lei pe lună. Pe de altă parte, cei trei directori, printre care şi Mariana Ioniţă, primesc 43.895 de lei lunar.

Mariana Ioniță, locuiește într-o vila situată într-un cartier select construit de ANL în spatele complexului Romexpo. Potrivit unei investigații vila nu este menționată în declarația de avere, deși Ioniță a recunoscut ca acea casa a fost cumpărată de ea.

Mariana Ioniță era director general in Ministerul Transporturilor şi coordona instituțional activitatea Agenției Naționale pentru Locuințe la vremea în care s-a construit cartierul de vile, precizează Newsweek.ro.

 

×

Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea | Luni-Joi, 21:00

Adrian Năstase: "E nevoie de o dezbatere în Parlament în legătură cu orientarea politicii externe"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close