Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Cristian Popescu Piedone, mesaj pentru candidaţii la Primăria Capitalei: "Pentru mine zarurile au fost aruncate. Nu mă întorc din drum"

Cristian Popescu Piedone, mesaj pentru candidaţii la Primăria Capitalei: "Pentru mine zarurile au fost aruncate. Nu mă întorc din drum"

Cristian Popescu Piedone, numele clasat pe locul 1 în sondajele cu intențiile de vot pentru Primăria Capitalei, şi-a reafirmat intenția de a candida la alegerile din 9 iunie.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Mar 2024   •   22:03

Cristian Popescu Piedone(PPUSL) ar obține un scor de 40,4% pentru funcția de primar general al Capitalei, arată un sondaj realizat în perioada 2-9 martie la comanda lui Nicușor Dan. Actualul primar se clasează pe locul 2, cu 39,3%. 

Întrebat dacă există vreo variantă să se retragă din competiția pentru primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone

"Se întâmplă ceva ca pe timpul lui Iulius Cezar înainte să ajungă Cezar, triumviratul, în care cei mai mari bărbaţi ai Romei au vrut să constituie acest triumvirat. Unul a murit şi au mai rămas doi, Cezar şi Pompei, iar Cezar a spus alea iacta est, adică zarurile au fost aruncate.

Pentru mine zarurile au fost aruncate. Din păcate, acest triumvirat care ar fi fost benefic ar fi PUSL, PSD şi PNL. Este adevărat că PSD şi PNL au avut o stabilitate şi au creat o stabilitatea pentru România. Din păcate, nu au creat acest lucru şi pentru Bucureşti. Nu au înțeles acest lucru, iar eu le spun că zarurile pentru mine au fost aruncate.

Dacă ei nu au înțeles că aşa zisul meteorit, numit de Rareş Bogdan,  era de foarte mult timp pe orbită, dar ei nu l-au observat. (...)

Ei nu au pus niciodată interesul cetăţeanului decât în interesul politic. Eu provin de la firul de iarbă. În 30 de ani de activitate mi-am exercitat dragostea faţă de om. Şi asta s-a văzut în mandatele în care am intrat in cartea recordurilor nu numai pentru România. Nu mă întorc din drum", a spus Cristian Popescu Piedone, la Antena 3 CNN. 

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close