Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Vicepreședintele CJ Vaslui, înregistrat în timp ce înjură şi ameninţă un jurnalist

Vicepreședintele CJ Vaslui, înregistrat în timp ce înjură şi ameninţă un jurnalist

Un jurnalist de la publicația vasluiană Vremea Nouă a publicat o înregistrare audio în care Dan Marian, vicepreședintele CJ Vaslui, îi adresează injurii din cauza unui articol publicat de acesta, despre amenzile primite de fiul său.

Vicepreședintele CJ Vaslui, înregistrat în timp ce înjură şi ameninţă un jurnalist
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Apr 2022   •   23:59

Potrivit presei locale, fiul politicianului, patronul unui club din Vaslui, a fost amendat iar jurnalistul dorea un punct de vedere.

- Tu mâine ai să scrii numele meu, de asta te iau eu acum pe tine anticipat la p..!
- Dar vedeți că vorbiți foarte urât. Aveți o funcție...
- Vorbesc urât cu un ziarist șantajist. Nesimțirea ta și a ziarului tău de șantajiști ordinari. Te.... pe tine grija de Călin Marian. Dacă nu era băiatul meu, te ..... pe tine grija de el, da?

Dan Marian l-a amenințat pe jurnalist că îl va da în judecată dacă va scrie în articol că agentul economic amendat este copilul lui. "Eu te-am avertizat atâta: dacă legi numele meu de numele lui Călin, te dau în judecată, bă băiatule!", i-a spus Dan Marian jurnalistului de la Vremea Nouă.

În discuția cu redactorii Vremea Nouă, Dan Marian a precizat că nu a sunat în calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean Vaslui, ci de părinte. 

×
Subiecte în articol: Dan Marian
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close