Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Dana Budeanu, despre fraudarea alegerilor de la Sectorul 1: "Nu există să nu fie nimeni urmărit penal. Nu există așa ceva!"

Dana Budeanu, despre fraudarea alegerilor de la Sectorul 1: "Nu există să nu fie nimeni urmărit penal. Nu există așa ceva!"

Invitată în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei", Dana Budeanu a enumerat motivele pentru care consideră că alegerile de la Sectorul 1 au fost fraudate.

Dana Budeanu, despre fraudarea alegerilor de la Sectorul 1: "Nu există să nu fie nimeni urmărit penal. Nu există așa ceva!"
de Georgiana Adam    |    02 Iun 2021   •   22:24

Procurorii au finalizat renumărarea voturilor de la alegerile locale, din Sectorul 1, iar potrivit surselor Antena 3 în urma acțiunii, au fost descoperite diferențe mari între voturile renumărate si cele raportate de secții.

"Alegerile au fost fraudate"

 Știm asta de 8 luni de zile. Faptul că s-a întregistrat o fraudă la Sectorul 1 implică fraudarea aleegerilor la Capitală. Corect? Corect, că se voteză pe același buletin. Așadar, nici rezultatul alegerilor de la Capitală nu este acesta. Procurorul a confirmat clar că există fraudă. Rezultă, alegerile au fost fraudate. Punct. Bineînțeles că doamna Clotilde urlă că nu au fost fraudate, sau dacă au fost fraudate, probabil vrea să urle că au fost fraudate de domnul Tudorache. Nu există această direcție. De ce? Pentru că dacă erau, ieșea el, nu? S-a încercat și ea a recuperat pe ultima sută? I-a trimis pe ăia doi-trei și au luat ăia trei saci la subțioară și au băgat ei 1.000 de voturi și cu asta basta, a câștigat. Alegerile au fost fraudate. Punct.

"Nu există să nu fie nimeni urmărit penal. Nu există așa ceva!"

Corect? Corect. Ăla care a intrat în cameră fără să aibă voie. Oricine a încălcat legea în acea noapte trebuie să fie urmărit penal, nu că vedem, că concluzionăm, etc. Asta este părerea mea personală. Cine ar putea exercita presiuni, cine ar fi disperat astăzi? Domnul Tudorache? Nu. Că BEC-ul s-a exprimat, a pierdut.

"Singurii disperați care au ceva de ascuns sunt neterminații de la USR PLUS Doi și-un sfert"

Corect? Corect. Adică, doamna Clotilde. Nu ne amintim ce s-a întâmplat în noaptea aia? Nu ne amintim cine a fost în cameră? Cine a fost în cameră? Am fost eu? Nu. Au fost niște consilieri. S-a demonstrat. Se știe cine a fost în cameră. Disperarea este acest rezultat.

Domnule Gâdea, se știe rezultatul anchetei. Ok? 

De aceea a ieșit procurorul. Punct. De aceea doamna Scutea (n,r. procurorul general al României) a ieșit să oprească. Eu nu spun că doamna Scutea a ieșit și că nu trebuia să iasă. Ba da. Știți care este problema astăzi? De ce să nu iasă procurorii? Toți procurorii pot ieși și pot vorbi, atâta timp cât șeful DNA iese să vorbească, cât doamna Kovesi ieșea în fiecare zi, cât alți procurori ieșeau în fiecare zi. Ne amintim, nu? De ce să nu iasă? Da. Și doamna Scutea poate să iasă și spună, domne nu e ok să vorbească procurorul. Corect. Că e în timpul unei anchete, etc. El nu de aceea a vorbit. Eu spun că ancheta e finalizată, rezultatul se știe și la sfârșitul lui iulie o să vedem dacă garnizoana vrea să fie lae sau bălae", a spus Dana Budeanu, miercuri, în exclusivitate la Antena 3.

Citiți și: Interviul necenzurat cu magistratul care susține că alegerile de la Sectorul 1 au fost fraudate, difuzat la Sinteza zilei
 

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu fraudare alegeri sectorul 1
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close