Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Dana Budeanu, despre măcelul din Serbia:" Totul pleacă de acasă, unde valorile nu mai există"

Dana Budeanu, despre măcelul din Serbia:" Totul pleacă de acasă, unde valorile nu mai există"

Dana Budeanu a vorbit în direct la Antena 3 CNN despre situația masacrului din Serbia unde un elev de 14 ani a tras ieri 57 de focuri de armă în școala la care învăța.

de Ioana Mircea    |    04 Mai 2023   •   22:27

Dana Budeanu a spus în această seară în cadrul emisiunii Sinteza Zilei că, de fapt, educația și impulsurile pleacă din familie, referitor la incidentul înfiorător în care un copil de doar 14 ani de Belgrad și-a împușcat ieri mai mulți colegi la școală.

"Totul pleacă de acasă unde valorile nu mai există. Tu trebuie să fii șmecher astăzi, pentru că asta promovează societatea", a spus creatoarea de modă.

Totodată, ea a punctat că și în țara noastră sunt foarte multe cazuri de bulling, iar autoritățile nu fac nimic în acest sens.

Citește și: "Sunt un psihopat care trebuie să se calmeze". Filmul masacrului de la școala din Belgrad

"Incidentele de bulling în România sunt extrem de dese. Măsuri în România nu se iau pentru că noua viziune progresistă a acestei lumi este că trebuie să fim incluzivi. Este un termen complet deplasat în ceea ce privește integrarea socială și școlară a copiilor.

Acest termen a apărut și la noi, în special odată cu instalarea doamnei Deca la șefia ministerului Educației. Incluziunea înseamnă că eu trebuie să accept un alt elev violent în clasă și să încerc, eu elevul care nu sunt violent, să fiu solidar și tolerant cu faptul că el este violent", a spus Dana Budeanu.
 

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu Belgrad atac scoala
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close