Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Donald Trump, găsit vinovat de abuz sexual și defăimare în procesul intentat de jurnalista E. Jean Carroll

Donald Trump, găsit vinovat de abuz sexual și defăimare în procesul intentat de jurnalista E. Jean Carroll

Un juriu federal din Manhattan a constatat că Donald Trump a abuzat-o sexual pe scriitoarea E. Jean Carroll în vestiarul unui magazin de lux în primăvara anului 1996, anunţă CNN.

de Claudia Popovici    |    09 Mai 2023   •   22:51

Juriul federal din Manhattan l-a găsit răspunzător pe Donald Trump de agresiune sexuală în procesul civil intentat de E. Jean Carroll împotriva sa.

De asemenea, Carroll l-a dat în judecată pe Trump pentru defăimare în legătură cu o declarație din 2022 în care acesta a negat acuzațiile lui Carroll.

Juriul tribunalului federal din Manhattan a constatat că Donald Trump ar trebui să plătească aproximativ 2 milioane de dolari daune lui E. Jean Carroll pentru plângerea sa civilă de agresiune.

Juriul de la tribunalul federal din Manhattan l-a găsit pe Donald Trump răspunzător pentru defăimare în procesul civil intentat de scriitoarea E. Jean Carroll.

Juriul a decis că Trump ar trebui să îi plătească aproape 3 milioane de dolari în daune lui Carroll pentru că a reușit să demonstreze cu succes că aceasta a depus o plângere de defăimare împotriva sa.

×
Subiecte în articol: Donald Trump abuz sexual
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close