Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Vlad Voiculescu nu se consideră ”penal”: ”Eu nu am niciun fel de emoții”. Fostul ministru dă vina pe Cîțu

Vlad Voiculescu nu se consideră ”penal”: ”Eu nu am niciun fel de emoții”. Fostul ministru dă vina pe Cîțu

Vlad Voiculescu nu se consideră ”penal”, chiar dacă procurorii anticorupție vor să îl pună sub acuzare în dosarul vaccinurilor din timpul pandemiei de coronavirus. Totodată, acesta n-a răspuns nici clar cu privire la semnarea memorandumului privind achiziția de vaccinuri.

de Georgiana Adam    |    23 Noi 2023   •   23:07

”Eu nu am niciun fel de emoții. Evident că nu mă bucură, dar nu am niciun fel de emoție”, a susținut Vlad Voiculescu în direct la Sinteza Zilei.

Acesta a fost întrebat de Mihai Gâdea cum poate fi catalogat el, din moment ce, în trecut, cei care erau anchetați de DNA erau considerați drept ”penali”.

”Eu sunt gata să stau în picioare pentru principiile pe care le-am anunțat atunci. Dumneavoastră puneți egal între cineva care fură cu sacoșa, cu portbajagul, între oameni care au făcut evident o grămadă de lucruri în afara legii și lucrurile astea au fost demonstrate și o chestiune despre care vă invit să mă întrebați”, a ocolit Vlad Voiculescu răspunsul.

Acesta a mai susținut că deciziile privind vaccinarea anti-COVID în România nu i-au aparținut lui, deși Antena 3 CNN a arătat la Sinteza Zilei documente semnate inclusiv de Vlad Voiculescu, în calitate de ministru al Sănătății la acea vreme.

Totodată, Vlad Voiculescu mai precizează că părerea lui în legătură cu campania de vaccinare va fi aflată dacă se va face o solicitare de desecretizare a ședințelor de guvern cu privire la acest subiect.

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close