Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Florin Cîțu, întâlnire cu susținătorii din PNL la Vila Lac. Rareș Bogdan: "Am convocat BPN. Îl vom valida pe Dan Vâlceanu la Finanțe"

Florin Cîțu, întâlnire cu susținătorii din PNL la Vila Lac. Rareș Bogdan: "Am convocat BPN. Îl vom valida pe Dan Vâlceanu la Finanțe"

Rareș Bogdan a declarat, marți seara, după o întâlnire a liderilor din tabăra Cîțu, la Vila Lac, că miercuri, Dan Vîlceanu va fi votat ministru al Finanțelor.

Florin Cîțu, întâlnire cu susținătorii din PNL la Vila Lac. Rareș Bogdan: "Am convocat BPN. Îl vom valida pe Dan Vâlceanu la Finanțe"
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Aug 2021   •   22:30

”E un om cu care Florin Cîțu poate lucra. El a dorit un singur lucru: un ministru al Finanțelor cu care să poată lucra. Cu Alexandru Nazare nu a putut lucra, din nefericire. Mâine îl vom valida. Pe 22, data limită, vom avea ministru la Finanțe.”, a spus Rareș Bogdan.

Tabăra de susținători ai lui Florin Cîţu s-a întâlnit marţi seară, într-o şedinţă de urgenţă, la Vila Lac. Aici s-a decis o convocare a Biroului Politic Național, organismul de partid care alege miniștrii formațiunii.

BPN este organizat la solicitarea șefilor județeni PNL, nu la convocarea lui Ludovic Orban. Susținătorii premierului Florin Cîțu îl vor vota pe deputatul Dan Vîlceanu pentru funcția de ministru de Finanțe, potrivit vice-președintelui liberal, Rareș Bogdan.

”Ludovic Orban știe că Guvernul are nevoie de un ministru de Finanțe, a fost chemat să convoace BPN, a ezitat, așa că am decis să convocăm noi BPN-ul, nu este o luptă în interiorul partidului, este o chestie de responsabilitate”, a explicat Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan l-a apărat pe Florin Cîțu în scandalul privind trecutul premierului

„Eu acum 25 de ani puneam muzică pe la Terasa Tineretului, m-am și bătut, nu am furat nimic. El regretă... Sunt chestiuni de acum 21 de ani, probabil atunci nici nu visa că va ajunge un foarte bun ministru de Finanțe, un bun premier”, a spus europarlamentarul liberal.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close