Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Florin Piersic, omagiu pentru Florin Condurăţeanu: "Îţi simt lipsa.Tu eşti cu adevărat Omul bun"

Florin Piersic, omagiu pentru Florin Condurăţeanu: "Îţi simt lipsa.Tu eşti cu adevărat Omul bun"

Florin Piersic a vorbit la "Sinteza Zilei" despre renumitul jurnalist Florin Condurățeanu căruia i-a adresat un ultim omagiu.

Florin Piersic, omagiu pentru Florin Condurăţeanu: "Îţi simt lipsa.Tu eşti cu adevărat Omul bun"
de Claudia Popovici    |    30 Iun 2021   •   23:50

Florin Piersic s-a declarat îndurerat de pierderea unui prieten bun, un suflet minunat care i-a fost alături în cel mai tragic moment al vieţii sale atunci când şi-a pierdut mama. 

„Am întâlnit în viața mea oameni buni, mai puțin buni, dar un suflet minunat ca cel al lui Florin Condurățeanu rar mi-a fost dat să am alături. Spun alături pentru că, a fost unul din marii mei prieteni, al meu și al părinților mei.

Nu pot să uit vreodată că el a fost unul din cei care au purtat pe umeri sicriul mamei mele, fiindu-mi alături la una din cele mai mari tragedii a vieții, pierderea scumpei mele mame.

Pentru el, pentru Condurățeanu, eram "domnul primăvară", așa îmi spunea, mă iubea. Știu cu câtă plăcere mă urmărea în toate aparițiile pe care le aveam", a spus Florin Piersic.

Tu ești cu adevărat Omul bun

Actorul i-a transmis un mesaj prietenului său, a cărei amintire va dăinui în sufletele tuturor, pentru totdeauna.

„Domnule suflet mare Florin Condurățeanu ai plecat prea repede, prea nedrept de repede. Eu Florin Piersic o să îţi simt lipsa extraordinar. Voi prețui mereu amintirea ta. Dragul meu Florin Condurățeanu o să îți simt lipsa. Tu ești cu adevărat omul bun", a mai spus emoționat actorul Florin Piersic la "Sinteza Zilei" de la Antena 3. 

×
Subiecte în articol: Florin Piersic Florin Condurățeanu
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close