Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Generalul Mircea Mîndrescu explică planul ascuns al ruşilor care au plecat cu avioanele spre Siberia

Generalul Mircea Mîndrescu explică planul ascuns al ruşilor care au plecat cu avioanele spre Siberia

Generalul Mircea Mîndrescu, fost comandant NATO, a explicat de ce mai multe aeronave de transport VIP aparținând Departamentului Special de zbor rus au plecat de la Moscova spre mai multe rute din Siberia.

Generalul Mircea Mîndrescu explică planul ascuns al ruşilor care au plecat cu avioanele spre Siberia
Sursa foto: Antena 3
de Claudia Popovici    |    17 Mar 2022   •   23:11

Kremlinul pune în aplicare mișcări de ultimă oră. Potrivit siteurilor care monitorizează zborurile efectuate de companiile aeriene, o flotă mare de aeronave de transport VIP aparținând Departamentului Special de zbor rus "Rossiya" a decolat de pe Aeroportul Vnukovo (VKO) din Moscova pe parcursul zilei de 17 martie 2022. Detașamentul are sarcina de a transporta oficiali guvernamentali ruşi. 

Întrebat care ar fi scopul acestor deplasări Generalul Mircea Mîndrescu, fost comandant NATO, a precizat: 

"Sunt avioane de transport de materiale şi persoane. Din câte cunoaștem este evident că în teatrul de acţiuni militare din Ucraina, rușii au consumat atât rezervele din personal. Au avut distrugeri şi neutralizări de echipamente şi au nevoie să refacă stocurile şi, de asemenea, să refacă forţele pierdute şi reorganizarea unităților.

O informație pe care o aveam este că se uită în extremul orient pentru a lua forţele care pot fi disponibilizate de acolo şi să le aducă în teatrul de operaţiuni militare din Ucraina să facă încadrarea unităților, astfel încât în timpul cel mai scurt unitățile noi să fie în măsură să desfășoare acțiunile ofensive.

Rușii au dus niște acţiuni extrem de intense, iar cantitatea de muniție s-a terminat. Vor să refacă stocurile mult mai puternice şi mai mari.

Privind aliniamentul de contact vom vedea că nu avem mari acţiuni ofensive de înainte nici în sud nici în nord sau vest, doar bombardamente", a explicat Generalul Mircea Mîndrescu, fost comandant NATO, la Sinteza Zilei de la Antena 3. 

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close