Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Mărturia unui jurnalist înrolat la Cernăuţi: "Kievul nu va cădea în mâinile lui Putin. Dacă era să cadă o făcea în primele 24 de ore, acum este foarte greu"

Mărturia unui jurnalist înrolat la Cernăuţi: "Kievul nu va cădea în mâinile lui Putin. Dacă era să cadă o făcea în primele 24 de ore, acum este foarte greu"

"În Kiev se va opune o rezistență în care nu a crezut nimeni, nici măcar NATO. Ucraina nu atacă pe nimeni. Oamenii îşi apără casele", spune Adrian Medvedi, jurnalist înrolat în Cernăuți.

Mărturia unui jurnalist înrolat la Cernăuţi: "Kievul nu va cădea în mâinile lui Putin. Dacă era să cadă o făcea în primele 24 de ore, acum este foarte greu"
Sursa foto: Antena 3
de Claudia Popovici    |    26 Feb 2022   •   21:53

Potrivit jurnalistului, armata ucraineană va opune rezistență atacurilor trupelor rusești pentru că în ultimele zile în majoritatea orașelor mii de voluntari aleg să se înroleze pentru a apăra Ucraina.

"Apărăm un obiectiv strategic din Cernăuți. Suntem înarmați şi facem  tură pe perimetru din 15 in 15 minute în câteva schimburi.

Kievul nu va cădea în mâinile lui Putin. Dacă cădea, cădea în primele 24 de ore, acum este foarte greu. 

În Kiev se va opune o rezistență în care nu a crezut nimeni, nici măcar NATO. Ucraina nu atacă pe nimeni. Oamenii îşi apără casele.

În prima zi s-au înrolat în rândul voluntarilor peste 10.000 de oameni numai in Kiev. Sunt foarte multe cereri de înrolare şi e nevoie de veste antiglonţ şi căști.

Vedem prizonieri ruşi, prizonieri copiii de 18 ani care au fost trimiși să facă nişte instrucțiuni şi care au aflat apoi că sunt pe teritoriul Ucrainei", a spus Adrian Medvedi, jurnalist înrolat în Cernăuți la Sinteza Zilei de la Antena 3. 

 

×
Subiecte în articol: cernăuți jurnalist arma înrolat
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close