Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei La mulţi ani Antena 3 CNN! De 18 ani suntem aici | Mihai Gâdea: "Nu este vremea să vorbim despre noi"

La mulţi ani Antena 3 CNN! De 18 ani suntem aici | Mihai Gâdea: "Nu este vremea să vorbim despre noi"

Postul nostru de televiziune, Antena 3 CNN împlinește, astăzi, 18 ani de existență. Vă mulțumim că sunteți alături de noi!

de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Iun 2023   •   23:53

Antena 3 CNN împlinește astăzi 18 ani de existență. Mihai Gâdea, CEO Antena 3 CNN a transmis în această seară un mesaj de mulțumire în direct, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei.

"Nu este vremea unor sărbători festive, nu este vremea în care să vorbim despre noi. Vremurile sunt de așa natură încât trebuie să arăți cam ce fel de determinare ca jurnalist, ca ce fel de onoare ai și cât de mult îți respecți această meserie făcând-o în fiecare zi, în fiecare oră și în fiecare minut.

A fost o zi în care nu am ales să vorbim despre noi ci să vorbim despre ceea ce pe dumneavoastră vă interesează, lucruri care vă dor și să dezvăluim lucruri. Așa cum ați văzut, cei care ați urmărit știrile, a fost o zi cu avalanșă informațională, pur și simplu.

Vă mulțumim că ați fost alături de noi și eu să transmit tuturor care au lucrat în acești ani de zile în acest post de televiziune. Unii dintre ei sunt cu noi de la început, alții au fost și au plecat. Tuturor, în această seară, vreau să le mulțumesc din toată inima", a declarat Mihai Gâdea.

×
Subiecte în articol: Antena 3 CNN
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close