Antena 3 Emisiuni Sinteza zilei Loredana Groza, despre campania de vaccinare: "Eu m-am vaccinat. Cred în asta. Este o datorie etică, morală, umană"

Loredana Groza, despre campania de vaccinare: "Eu m-am vaccinat. Cred în asta. Este o datorie etică, morală, umană"

de Claudia Popovici    |    28 Apr 2021   •   23:29
Loredana Groza, despre campania de vaccinare: "Eu m-am vaccinat. Cred în asta. Este o datorie etică, morală, umană"

Loredana Groza a vorbit, miercuri, la emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3, despre implicarea artiștilor în campania de vaccinare. Ea subliniat că s-a vaccinat şi crede în acest demers care este o datorie etică, morală şi umană faţă de cei care nu se mai pot proteja nici măcar prin vaccin.

Invitată la emisiunea Sinteza Zilei, la Antena 3, Loredana a fost întrebată de Mihai Gâdea dacă s-ar implica în campania de vaccinare, ținând cont că s-a vorbit despre implicarea artiștilor care ar putea motiva românii să se vaccineze.

„Dacă tot n-am primit niciodată nimic de la Guvern, măcar din punct de vedere moral aș accepta. Pentru că eu m-am vaccinat, eu cred în asta și cred că oamenii trebuie să se gândească bine când spun nu sau când spun da.

Atunci când iei o decizie de acest gen, atât de radicală, trebuie să ai niște argumente care să fie extrem de fiabile și, pentru mine, unul din cele mai importante argumente este nu doar să ne protejăm pe noi, dar să-i protejăm pe cei care nu o pot face nici măcar prin vaccin. Cred că aici este o datorie etică, morală, umană, pe care noi trebuie să o luăm în considerare.

Așa cum ne vaccinau de TBC când eram în clasele primare, venea asistenta medicală și ne înțepa, nu exista că a venit mama, tata sau bunica. Trăim într-o lume în care totul se întâmplă cu viteza luminii și aceste studii și rezultate științifice sunt mult mai accelerate decât ce se întâmpla acum 20 sau 30 de ani.

Acest vaccin TBC ne-a adus un avantaj față de restul zonei occidentale. Avem un fel imunitate la bază“, a spus Loredana Groza.

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

x close