Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Marcel Ciolacu, despre alegerea unui zbor de linie spre Berlin: "Haideți să devenim cu toții normali. Eu așa am călătorit până acum"

Marcel Ciolacu, despre alegerea unui zbor de linie spre Berlin: "Haideți să devenim cu toții normali. Eu așa am călătorit până acum"

Premierul Marcel Ciolacu a explicat la Antena 3 CNN de ce a ales un avion de linie, la clasa economic pentru vizita în Germania.

de Claudia Popovici    |    04 Iul 2023   •   21:39

Premierul Marcel Ciolacu a plecat cu un avion de linie, la clasa economic, către vizita sa oficială la Berlin, acolo unde s-a întâlnit cu Olaf Scholz, cancelarul Germaniei.

Şeful executivului și miniștrii care l-au însoţit și-au cărat singuri bagajele, inclusiv prin aeroportul din Viena, acolo unde au avut escală la sosirea în Germania.

Întrebat dacă acest demers este parte dintr-o campanie pentru a candida la alegerile prezidențiale din 2024, Marcel Ciolacu a spus: 

"Haideți să devenim cu toții normali. Eu așa am călătorit până acum. Foarte rar, eu și familia mea am călătorit la la business, poate la un drum foarte lung. Așa am călătorit până acum.

E un lucru normal, n-o fac pentru imagine, n-o fac ca să candidez. Cum mă uit eu în oglindă când îi dau domnișoarei de la SPP să-mi care mie costumul sau bagajul. Asta este educația mea. Nu, n-am făcut un exercițiu de imagine, n-am făcut un exercițiu de imagine când m-am dus la Sorin Grindeanu cu metroul. Așa sunt eu.

Acum nu mă pot schimba doar pentru că sunt vremelnic prim-ministru. Voi continua să rămân la fel. Nu e nici exercițiu de imagine, nici că îmi doresc să candidez, să fiu președintele României. Am o provocare în acest moment și-mi ocupă tot timpul, dar nu vreau nici să mă schimb. Este pariul vieții mele să rămân la fel cum am fost și până acum", a spus premierul Marcel Ciolacu, la Antena 3 CNN. 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu premierul Romaniei
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close