Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Marcel Ciolacu, întrebat dacă va candida la Președinție: "Nu neapărat. Sunt și alți oameni în România autentici de stânga"

Marcel Ciolacu, întrebat dacă va candida la Președinție: "Nu neapărat. Sunt și alți oameni în România autentici de stânga"

Președintele PSD Marcel Ciolacu a spus că nu a luat încă decizia de a candida la Președinția României, dar crede că este timpul ca România să aibă un președinte de stânga.

Marcel Ciolacu, întrebat dacă va candida la Președinție: "Nu neapărat. Sunt și alți oameni în România autentici de stânga"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Mia Lungu    |    15 Noi 2023   •   23:05

Întrebat, miercuri seara, la Antena 3 CNN dacă va candida la Președinția României, premierul Marcel Ciolacu, președinte PSD, a spus: „Nu, nu am luat această decizie”.

Aceasta a mai spus că are convingerea că este cazul ca România să aibă un candidat și un președinte social-democrat după 20 de ani în care țara a avut președinte de dreapta.

"Nu neapărat (voi candida - n. r.). Sunt și alți oameni în România care sunt autentici de stânga. V-am spus că am stat de vorbă cu președintele Academiei. E o încântare. Nu am avut această discuție (dacă va candida – n.r.), dar e o încântare să vorbeși.

E un om de stânga complet, un om care gândește de stânga. După crizele economice care au atins întreaga lume, nu numai România, după această criză majoră de securitate, temele principale sunt social-democrate.

Românii și întreaga Europă, întreaga lume are nevoie de o conducere de stânga, să se reașeze lucrurile", a spus Ciolacu.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PSD candidat Presedintie
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close