Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Ministrul de Interne, prima reacţie după prinderea lui Cătălin Cherecheş: "Felicit şi mulțumesc poliţiştilor şi partenerilor instituționali interni și externi"

Ministrul de Interne, prima reacţie după prinderea lui Cătălin Cherecheş: "Felicit şi mulțumesc poliţiştilor şi partenerilor instituționali interni și externi"

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a transmis un mesaj de mulţumire poliţiştilor şi partenerilor instituţionali interni și externi, români și germani, care au cooperat direct şi permanent pentru capturarea primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheș.

Ministrul de Interne, prima reacţie după prinderea lui Cătălin Cherecheş: "Felicit şi mulțumesc poliţiştilor şi partenerilor instituționali interni și externi"
Sursa foto: Hepta/ Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Noi 2023   •   21:23

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost prins la Augsburg, în Germania, în urma unei colaborări între Poliţia Română şi Poliţia Germană.

În momentul capturării, Cătălin Cherecheş s-a opus arestării şi s-a ales cu mai multe zgârieturi pe faţă şi hainele rupte.  

Potrivit surselor Antena 3 CNN, Cătălin Cherecheş a încercat să fugă din Germania. A mers cu o mătușa cu mașina, cu aproximativ 200 de km la oră prin oraş, cu intenția de a ajunge la gara Augsburg. Acolo a încercat să scape de mașina şi eventual să ia un taxi, dar a dat nas în nas polițiștii bavarezi şi de BKA.

La scurt timp, Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a reacţionat pe Facebook, acolo unde a mulţumit tuturor celor implicaţi în aceasta amplă operaţiune. 

"Felicit şi mulțumesc poliţiştilor şi partenerilor instituționali interni și externi, români și germani, care au cooperat direct şi permanent pentru capturarea condamnatului penal Cherecheș Cătălin.

De asemenea, mulţumesc poliţiştilor maghiari, austrieci şi italieni împreună cu care s-a cooperat şi lucrat pe parcursul acestei operaţiuni poliţieneşti internaţionale.

Nu în ultimul rând, mulţumesc jurnaliştilor care au înţeles în aceste zile că trebuie să limităm comunicarea pe acest caz, pentru a proteja operaţiunea de localizare şi capturare", a spus ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, după ce Cătălin Cherecheş a fost prins în Germania.

×
Subiecte în articol: Catalin Chereches Catalin Predoiu
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close