Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Mugur Ciuvică: "Cred că Putin are în plan să rezolve Moldova fără armată"

Mugur Ciuvică: "Cred că Putin are în plan să rezolve Moldova fără armată"

Mugur Ciuvică a vorbit în emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, despre care este planul lui Vladimir Putin pentru a ataca Republica Moldova.

Mugur Ciuvică: "Cred că Putin are în plan să rezolve Moldova fără armată"
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    11 Mai 2022   •   23:52

”Pentru asta ar trebui o mobilizare generală făcută de ruși, care nu există. (...) N-are armată. 

Dar nu Moldova, n-are cum să ajungă la Moldova, că trebuie să treacă de Odesa, de astea... Dar totuși sunt niște coincidențe care sunt pe partea asta de politică și de securism și eu cred că el are în plan să rezolve Moldova, fără armată.

Nu are cum să aducă armata acolo. Cu ce o duce, cu metroul? O să o rezolve din interior, pentru că se întâmplă iar ciudățenii, cum ziceam că se întâmplă în Rusia.

Ați văzut exploziile alea bizare în Transnistria. Nu știe nimeni cine a tras, cine nu a tras. Manifestația aia de pe 9 mai... A fost manifestație pro-rusă acolo, în Chișinău, serioasă. 

(...) Dar a dispărut Maia Sandu. Și a dispărut în dimineața de 9 mai și dispărută e de atunci. Domnul Chirieac (n.r. Bogdan Chirieac) a zis ieri că a anunțat că e bolnavă vreo două luni. Cum să anunți că ești bolnavă două luni când tu ești președintele Moldovei, în mijlocul războiului? 

Eu cred, și închei cu asta, că vor să facă o combinație din asta, poate gen Crimeea, poate o combinație din asta care să îi răvășească în interior acolo și rezolvă fără armată, fără nimic”, a declarat Mugur Ciuvică la Antena 3.

×
Subiecte în articol: mugur ciuvica Vladimir Putin
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close