Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Noi date şi declaraţii de la crima din Padina | România, ţara unde se face legea cu maceta. Valuri de atacuri sângeroase

Noi date şi declaraţii de la crima din Padina | România, ţara unde se face legea cu maceta. Valuri de atacuri sângeroase

Apar noi detalii şi declarații de la mama celor trei indivizi arestați după crima de la Padina. Între timp, în mai multe zone din ţară legea continuă să se facă cu macetele într-o serie de atacuri sângeroase.

Noi date şi declaraţii de la crima din Padina | România, ţara unde se face legea cu maceta. Valuri de atacuri sângeroase
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Feb 2024   •   00:06

Ea este Sidonia Marin, ex vrăjitoarea Sidonia, în prezent rebranduită "prinţesa magiei albe Ioana". Sidonia este fiica altei femei autodeclarate ca având puteri paranormale, celebra Maria Câmpina.

"Omul ăsta a avut ursita să moară. Dar să ştiţi că Dumnezeu poate a ales. Îmi pare foarte rău, că nu-mi pare bine de acel om că s-a dus", spune vrăjitoarea Sidonia.

Cu puteri vrăjitorești sau nu, Sidonia n-a ocolit în cariera ei pușcăria, fiind condamnată chiar într-un dosar al Direcției Naţionale Anticorupție (DNA) la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare. Familia i-a comandat chiar şi un clip, pe vremea când executa pedeapsa la penitenciarul de femei Târgşor. Filmările s-au făcut în palatul din șoseaua Antiaeriană, vis a vis de batalionul 265 Poliție Militară.

Sidonia este mama celor 3 bărbaţi arestați în dosarul crimei de la Padina: George Armando, Laurenţiu zis "Solomon" şi Louis Justin. Membrii clanului Fabian. Cei 3 frați susțin că a fost legitimă apărare și că Sorin Anghel și alții i-au atacat și puteau să-i și omoare. 

Măcelul de la hotelul de lux din Padina. Noi detalii

"Interesul ăsta este că copiii s-au apărat, n-au vrut rău la nimeni", spune vrăjitoarea Sidonia 

Procurorii spun că a fost omor! După o încăierare şi înăuntru şi în afara hotelului din Padina, victima a fost atacată şi înjunghiată chiar şi când era căzută. Rana care i-a fost fatală, în zona spatelui, în stânga, în zona omoplatului, adâncă de circa 20 de centimetri, i-a secționat artera aortă, cea care pleacă de la inimă. Și tocmai fiindcă rana a fost atât de adâncă, înseamnă că lama armei era mai lungă de 20 de centimetri, deci în niciun caz nu vorbim despre un simplu cuțit de bucătărie.  

"Macete nu există la copiii mei. N-a existat macetă, nu există. Nu s-au dus decât să se distreze. Acel om mi-a atacat copiii", mai spune vrăjitoarea Sidonia.

De la un pumn ar fi plecat totul. Cel al bărbatului care a și murit. La petrecere era şi Alex Velea, dar ar fi plecat înainte de crimă. Unii spun că şi Sidonia ar fi fost acolo, lucru recunoscut parţial de vrăjitoare.

"N-am fost domnule, cum să fiu? Nu ştiu nimic. Aaaa, că am apărut după şi am văzut masacrul...", mai spune vrăjitoarea Sidonia.

De numele clanului Fabian se leagă mai multe dosare, percheziții, unele rămase în aer, altele încheiate cu achitări. Cert este că toată familia nu o duce deloc rău.  

Vacanțe exotice, maşini scumpe, bani şi dedicații la lăutari

Întrebată cât cheltuiau fiii ei la petreceri vrăjitoarea Sidonia a spus:
"Cât să cheltuie, cât plăteau şi ei o masă acolo".

Întrebată apoi dacă fiii ei consumu droguri aceasta a răspuns:

"Vă rog frumos! Jur pe copiii mei, pe cei 3 copii, niciodată în viaţa lor n-au plasat droguri la nimeni, n-au consumat droguri de când sunt, nu sunt infractori, nu sunt criminali, nu sunt clan! Suntem o familie: soţ, soţie, copii. Asta nu înseamnă că suntem clan", a mai spus vrăjitoarea Sidonia.

România, ţara în care se face legea cu macetele. Valuri de atacuri sângeroase

Macetele au devenit simbolul conflictelor. Doar în această lună trei persoane au fost ameninţate, lovite şi chiar ucise cu astfel de arme. Cel mai şocant caz, cel de la petrecerea cu vedete din Padina, în urma căruia un bărbat de 41 de ani a murit. Fenomenul acestor atacuri ia amploare şi în rândul tinerilor.

Un bărbat care vindea substanțe interzise a ajuns în spital după ce a fost lovit cu acelaşi tip de armă, de un tânăr de 17 ani care cumpărase droguri de la el. 

În seara de 8 februarie, un bărbat era ameninţat cu o macetă de o adolescentă de 14 ani şi de prietenul ei. Aceştia au escaladat un bloc un bloc din Bucureşti, au spart un geam şi au intrat în apartamentul bărbatului, dealer de droguri.

Au furat substanţe interzise, haine şi 6.000 de lei. 133 de comprimate de ecstasy, 500 de grame de cannabis şi 30 de pastile de Xanax au fost găsite de poliţişti în rucsacul fetei, 4 zile mai târziu.

La începutul lunii, în plină stradă, un alt dealer a fost lovit cu o macetă în zona capului de un adolescent de 17 ani. Băiatul tocmai cumpărase droguri şi ar fi vrut să scape de plata acestora. Tot în Bucureşti şi tot din cauza substanţelor psihoactive, un medic neurolog a fost săltat pentru că a incendiat şi a tăiat cu o macetă firele camerelor de supraveghere ale unei cafenele. 

La Dorohoi, în casa unui bărbat săltat pentru șantaj, mascații au găsit droguri, o carabină şi o macetă. În oraşul Galaţi, un dependent de droguri şi-a înjunghiat părinţii. Bărbatul l-a atacat şi pe unul dintre poliţiştii chemaţi să-i salveze pe cei doi. Cu toate acestea, reprezentanții Poliţiei Române spun că numărul de infracțiuni grave comise cu violență este de trei ori mai mic decât cel înregistrat acum 10 ani.

×
Subiecte în articol: crima din Padina Vrăjitoarea Sidonia
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close