Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Noi detalii din ancheta care îl vizează pe Dan Diaconescu. Câți bani le-a oferit minorelor din dosar

Noi detalii din ancheta care îl vizează pe Dan Diaconescu. Câți bani le-a oferit minorelor din dosar

Au ieșit la iveală detalii noi din dosarul deschis pe numele lui Dan Diaconescu, iar acestea vizează inclusiv sumele cu care erau plătite gemenele minore.

Noi detalii din ancheta care îl vizează pe Dan Diaconescu. Câți bani le-a oferit minorelor din dosar
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Apr 2023   •   22:23

Din primele informații, Dan Diaconescu a cunoscut-o pe una dintre fetele implicate în vara anului 2020, la mare.

Ulterior, fata i-a făcut cunoștință și cu sora ei geamănă, iar acestea ar fi început să aibă relații sexuale cu fostul prezentator, în schimbul unor sume de bani.

Până în acest moment, nu există probe care să dovedească faptul că fetele făceau parte dintr-o rețea de prostituție.

Unele surse afirmă că acestea acționau pe cont propriu și făceau prostituție pe litoral de foarte mult timp.

Citește și: Dan Diaconescu, escortat de Poliție la Constanța. A încercat să se ascundă de mascați în debara

Mai mult, surse din anchetă au dezvăluit că Dan Diaconescu le aducea pe fete și în București, iar acestea își mințeau părinții că se ocupă cu vânzarea unor produse.

În momentul audierilor, fetele au declarat că Dan Diaconescu le caza la un hotel din București și le plătea, pentru serviciile sexuale, cu sume cuprinse între 300 și 400 de lei.

Mai mult, gemenele l-au șantajat pe fostul prezentator cu publicarea unor înregistrări compromițătoare, reușind, în acest fel, să obțină mai mulți bani de la el.

Se pare că, în timpul unei întâlniri, gemenele l-au filmat pe Dan Diaconescu în timp ce le cerea să-i găsească o minoră virgină, pe care să o plătească pentru servicii sexuale.

Cele două fete nu au depus niciodată plângere, însă, în timpul audierilor, acestea au povestit cum l-au cunoscut pe Dan Diaconescu și care a fost legătura pe care au avut-o cu el.

Dan Diaconescu este acuzat de act sexual cu un minor în formă continuată şi folosirea prostituției infantile în formă continuată.

×
Subiecte în articol: Dan Diaconescu
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close