Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Top 5 cele mai toxice alimente pe care nu trebuie să le mâncăm niciodată | Lista făcută de nutriţionistul Marius Văduva

Top 5 cele mai toxice alimente pe care nu trebuie să le mâncăm niciodată | Lista făcută de nutriţionistul Marius Văduva

Onco-fitoterapeutul Marius Văduva şi soţia sa onco-nutriţionist Annemarie Văduva au vorbit joi seară, la Antena 3 CNN, despre cele mai toxice alimente.

de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Mai 2023   •   23:48

Annemarie Văduva este o fostă pacientă oncologică vindecată. A învins cancerul fără să facă nicio ședință de chimioterapie sau radioterapie. Ea a urmat o metodă naturală de tratament, despre care susţine că este cea mai ușoară și cea mai eficientă metodă în lupta anti-cancer.

A scris chiar şi o carte din dorința de a da mai departe tot ceea ce a învățat în lupta ei cu cancerul.

Metodă sa de tratament este rezultatul a zeci de studii citite, sute de articole și cărți, cursuri de specialitate în oncologie genetică, nutriție, fitoterapie, cursuri de terapii alternative, cursuri de navigatori de pacienți oncologici și a experienței în lupta cu cancerul.

TOP 5 alimente cancerigene

1. Uleiul de palmier este pe primul loc în topul alimentelor toxice! 
2. Zahărul este pe locul doi! 
3. Pe locul trei în topul celor mai toxice alimente pe care nu trebuie să le mănânci - arahide!
4. Pe locul patru în topul alimentelor toxice - grătarul făcut cu carbuni.
5. Băuturile carbogazoase

Când s-a îmbolnăvit de cancer, Annemarie Văduva era vegetariană de 18 ani și raw vegană de patru ani.

La cinci ani de la vindecare, a conceput împreună cu soțul său Marius Văduva metodă Detox Nutri Fit și a deschis o clinică în care ajută pacienții.

Annemarie Văduva declară că pesticidele au contribuit la boala sa, dar a descoperit și alți factori

"Când am descoperit că am cancer, atunci mi-am dat seama că nu mănânc chiar atât  de sănătos. Alimentele pe care le consumam aveau pesticide", a spus ea la Antena 3 CNN.

"Când vine un pacient și intră la noi, îi spun de la început. Când veți pleca după această întâlnire, veți pleca cu liste de alimente permise și interzise. Iar dacă aceste liste de alimente permise și interzise nu le putem găsi împreună un acord în care să funcționăm de acum încolo, să fim împreună, noi nu vă luăm de pacient.

50% din tratamentul unei boli grave, și nu numai oncologice, considerăm că este nutriția", a spus soţul ei, onco-fitoterapeutul Marius Văduva.

Cum s-a vindecat de cancer Annemarie Văduva

"Prima dată ne-am făcut o mică grădină în curte și ne-am luat două găinușe. Astea au fost primele noastre modificări ale dietei. N-am văzut altă soluție. Apoi am apelat la soacra mea. (...)

Am mai consumat din când în când și aici ne uităm la pește să nu conțină mercur", a mai spus onco-nutriţionistul Annemarie Văduva.

 

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close