Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei O fetiţă româncă de cinci ani a fost omorâtă în Franţa. Cadavrul a fost găsit într-un sac de gunoi, în casa unui vecin de 16 ani

O fetiţă româncă de cinci ani a fost omorâtă în Franţa. Cadavrul a fost găsit într-un sac de gunoi, în casa unui vecin de 16 ani

O fetiţă româncă, în vârstă de cinci ani, a fost răpită şi ucisă în Franţa. Autorul crimei ar fi un vecin de 16 ani, care fusese externat de doar câteva zile dintr-un spital de psihiatrie.

O fetiţă româncă de cinci ani a fost omorâtă în Franţa. Cadavrul a fost găsit într-un sac de gunoi, în casa unui vecin de 16 ani
Sursa foto: captura video Sinteza Zilei
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Apr 2023   •   11:12

Tânărul de 16 ani a răpit-o pe fetiţă când aceasta se juca pe trepetele din faţa casei. Câteva ore mai târziu, copila a fost găsită fără viaţă, dezbrăcată şi într-un sac de gunoi, chiar în casa suspectului, precizează Observator Antena 1.

Apartamentul în care a fost găsită victima se afla la nici 200 de metri de casa în care locuia fetiţa împreună cu familia ei.

„Este prea dureros. Durerea nu va dispărea niciodată. Acum două săptămâni a fost închis într-un spital de boli psihice. De ce l-au externat? Vreau să se facă dreptate, ca să nu mai lăsăm bolnavii afară. Ei nu distrug o singură viață, ei distrug viața întregii familii. Mi-a distrus viața, toate amintirile cu fiica mea, toate planurile, mi-a luat totul. Mi-a luat micuța prințesă. Nu vreau ca astfel de oameni să fie în libertate”, a declarat mama fetiţei.

Poliţiştii francezi spun că suspectul nu este la prima abatere: el a mai fost implicat şi în trecut în dosare de abuz sexual, inclusiv în cele cu minori.

×
Subiecte în articol: copila ucisa franta
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close