Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Planul de asediu asupra Kievului | Noi imagini satelitare exclusive cu desfăşurarea de forţe ale Rusiei

Planul de asediu asupra Kievului | Noi imagini satelitare exclusive cu desfăşurarea de forţe ale Rusiei

În ediția din această seară a emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3 au fost difuzate noi imagini satelitare exclusive care arată desfășurarea de forţe ale Rusiei.

Planul de asediu asupra Kievului | Noi imagini satelitare exclusive cu desfăşurarea de forţe ale Rusiei
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Mar 2022   •   22:34

General Mircea Mîndrescu, fost comandant NATO, a explicat planul de asediu asupra Kievului.

"Vedem probabil o activitate logistică prin care rușii îşi refac stocurile, având în vedere posibilitatea şi dorinţa lor de a lua cu asalt şi de a ataca Kievul. Nimic nu se face fără să ai logistica necesară în funcţie de intensitatea luptei.

Logistica se măsoară în zile de luptă şi le trebuie muniție, mâncare, apă toate cele care sunt necesare pentru a duce lupta", a explicat General Mircea Mîndrescu, fost comandant NATO.

"Sudul Kievului nu a fost închis, ceea ce arată că şi Moscova aşteaptă ceva"

"Conform serviciului militar secret estonian faţă în faţă sunt câte 50.000 de luptători. Rușii şi-au schimbat eșalonul 1 cu eșalonul 2 şi cum a zis domnul general au schimbat chestiuni de logistică.

Dar din cei 4 milioane de locuitori ai Kievului au rămas 2 milioane, iar aceştia în momentul în care vorbim sunt înarmați, instruiți, iar majoritatea sunt militari.

Deci sunt 5 divizii contra 5 divizii. În plus sudul Kievului nu a fost închis, pe acolo avenit şi trenul cu cei trei oficiali, ceea ce arată că şi Moscova aşteaptă ceva, vom vedea ce", a spus Ion Petrescu, analist militar la Sinteza Zilei de la Antena 3. 

 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close