Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Unde se ascunde Putin cu toată familia: un conac de peste cinci milioane de euro cu piscină, parc, teren de golf

Unde se ascunde Putin cu toată familia: un conac de peste cinci milioane de euro cu piscină, parc, teren de golf

Vladimir Putin şi-ar fi construit un adevărat sat, din banii ruşilor, în care să locuiască el şi familia sa, în zona palatului prezidenţial din Novo Ogaryovo. Cândva, aici a fost conacul marelui prinţ Serghei Alexandrovici, iar acum se află reşedinţa oficială a lui Puțin, în regiunea Novo-Ogaryovo.

Unde se ascunde Putin cu toată familia: un conac de peste cinci milioane de euro cu piscină, parc, teren de golf
Sursa foto: hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Iul 2023   •   13:11

„Vorbim despre reşedinţa oficială a preşedintelui rus, dar ar fi mai corect să-i spunem «reşedinţa personală a lui Vladimir Putin», pentru că el nu s-a mutat din Novo Ogaryovo nici măcar atunci când a făcut schimb de funcţii cu Dmitri Medvedev”, precizează jurnaliştii de la Proekt Media.

Are tot ce-i trebuie pentru petrecerea timpului liber: sală de forţă, piscină interioară, o alta încăpere pentru duşuri scoţiene şi o adevărată curăţătorie chimică. Valoarea conacului se ridică la peste cinci milioane de euro, iar proprietatea mai deţine un parc şi un teren de golf.

Putin a făcut din Novo Ogaryovo un adevărat sat al ţarului – Tsarskoe Selo – exact ca cel din Sankt Petersburg. Ţarul Nicolae al II-lea avea propria cale ferată, care-i ducea pe el şi pe familia lui mai rapid până în capitală.

Iar pentru preşedintele Putin au fost făcute ramificaţii feroviare separate pentru fiecare reşedinţă, inclusiv pentru aceasta. Ba chiar are şi gară proprie. 

Jurnaliştii de la Proekt Media mai arată că, pe proprietăţile din jurul palatului prezidenţial s-au mutat fiicele lui Putin, în locuinţe de lux.

×
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close