Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Discuții tăioase după blocajul în negocierile PNL-PSD. Înregistrări incendiare din ședința liberalilor: ”Se rupe hamul ori moare calul”

Discuții tăioase după blocajul în negocierile PNL-PSD. Înregistrări incendiare din ședința liberalilor: ”Se rupe hamul ori moare calul”

A fost o ședință-fulger la Partidul Național Liberal, în cadrul căreia s-a vorbit despre ruperea alianței cu Partidul Social Democrat și că s-a pus cruce comasatelor. Înregistrările incendiare au fost făcute publice la Sinteza Zilei.

de Georgiana Adam    |    13 Feb 2024   •   21:31

Nu se mai fac alegeri comasate, iar unele voci susțin că ar trebui ruptă alianța cu social democrații. Au spus asta oameni influenți din Partidul Național Liberal, într-o ședință-fulger ce a avut loc marți seara.

Înregistrările incendiare au fost făcute publice la Sinteza Zilei.

Vasile Blaga: ”Domnule președinte, Blaga sunt. Cred că este obligatoriu să amânăm. Pentru că avem cu totul și cu totul altă abordare vizavi de ceea ce ne așteaptă ca și campanie după chestia asta.

Nu putem să chemăm 1.000 de oameni, să le spunem că doar fuzionăm, ceea ce e un lucru foarte bine... doamne... și foarte bun, cu ALDE, dar trebuie să dăm mesajul pe întregul arc.

Domnule președinte, o să râdeți. E albă sau neagră. Se rupe hamul ori moare calul. Așa este vorba, am trecut prin așa... și am câștigat de fiecare dată”.

Nicolae Ciucă: Absolur, absolut sunt de acord să... am avut o reacție similară și de la întâlnirea pe care am avut-o astăzi cu primarii care au fost prezenți la întâlnire.

Să știți că oamenii se mobilizează și decizia voastră așa să iasă”.

Florin Cîțu: ”Domnule președinte, un vot împotrivă. Eu cred că era momentul să avem Consiliu Național, să discutăm exact ce facem în coaliție, deci un vot împotrivă”.

Nicolae Ciucă: ”Așa e viața, domnule Cîțu!”

Nicolae Ciucă: ”A rămas să ne mai vedem încă o dată vineri și existând probabilitatea ca nici vineri să nu se închidă, dar oricum nu ne mai putem duce mai mult de săptămâna viitoare când se iese din termenul legal pentru reglementarea calendarului.

Propunerea noastră este să analizăm amânarea consiliului național pentru momentul în care avem decizia în coaliție”.

×
Parteneri
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București
x close