Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Silvestru Șoșoacă, despre legăturile soției sale cu Rusia: ”Prin interpuși, da. Soacra mea a lucrat sub acoperire pentru serviciile secrete”

Silvestru Șoșoacă, despre legăturile soției sale cu Rusia: ”Prin interpuși, da. Soacra mea a lucrat sub acoperire pentru serviciile secrete”

În cadrul emisiunii Sinteza Zilei, Silvestru Şoşoacă a dezvăluit dacă Diana Șoșoacă, actuala lui soție, are relații cu Rusia.

de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Mar 2024   •   23:54

Silvestru Șoșoacă a mărturisit, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, că senatoarea Diana Șoșoacă, încă actuala lui soție, ar fi avut legături cu Rusia prin interpuși.

”Personal, ea, nu cred, în schimb, prin interpuși, da. De exemplu, turneu pe care zilele trecute l-a făcut prin Europa este făcut prin relațiile personale ale unui domn care e și Sputnik.

De asemenea, aș putea să mă gândesc la un alt personaj din anturajul nostru, de data asta nu este oficial, nu figurează în acte drept consilier, și care a insistat enorm să mergem la Moscova în luna februarie.

E vorba de consilieri care au fost ba consuli, ba consilieri care au deținut alte funcții în diplomație, la Tel Aviv, în Africa, în diverse țări și care au, cu siguranță, relații și cu Moscova, care tot insistau să mergem acolo.

Dacă mă întrebați pe mine, ca să ne decredibilizeze în fața alegătorilor români și să nu obținem scoruri mari.

Dacă i-am fi întrebat pe ei, ca să ne ridice foarte tare în sondaje și să obținem cele mai mari scoruri.

Cu oameni din guvern, cu miniștri, Medvedev, de exemplu (n.r. cu cine să se întâlnească la Moscova)”, a declarat Silvestru Șoșoacă.

”Soacra mea este cunoscută ca făcând parte din serviciile secrete încă de pe vremea lui Ceaușescu”

De asemenea, Silvestru Șoșoacă a mai mărturisit că mama Dianei Șoșoacă, soacra acestuia, a făcut parte din serviciile secrete ruse și a lucrat sub acoperire.

”Sunt persoane din anturajul mamei Dianei, adică al soacrei mele. Soacra mea este cunoscută ca făcând parte din servicii încă de pe vremea lui Ceaușescu, încă de 1989.

Nu a lucrat oficial, a lucrat sub acoperire, pentru extern. Lucrurile astea se știu, nu aș fi vrut să le discut foarte tare, dar până la urmă, suntem în prag de alegeri și alegătorii chiar trebuie să-și facă o idee clară despre ceea ce se întâmplă acum în SOS România.

Partidul ăsta luase atât de mult avânt, încât au venit pe noi, ca și corbii, să ne dărâme câțiva”, a mai mărturisit Silvestru Șoșoacă.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close