Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Topul ruşinos al politicienilor care au inaugurat toalete, lifturi şi drumuri închise

Topul ruşinos al politicienilor care au inaugurat toalete, lifturi şi drumuri închise

Un contor de gaze, un lift într-un spital, toalete într-o şcoală. Acestea sunt doar câteva dintre investiţiile la care au fost tăiate panglici sau s-a sărbătorit cu artificii în plină zi. Topul ruşinos politicienilor care au inaugurat toalete, lifturi şi drumuri închise a fost prezentat miercuri seară, la Sinteza Zilei.

Topul ruşinos al politicienilor care au inaugurat toalete, lifturi şi drumuri închise
Sursa foto: Dragos Chitic / Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Iul 2023   •   12:17

Fostul primar al oraşului Piatra Neamţ, Dragoş Chitic, a inaugurat cu fast câteva toalete într-o unitate de învăţământ. Momentul a inclus şi o tăiere de panglică. 

Edilul s-a arătat şi foarte mândru de această realizare, întrucât şi-a făcut şi câteva fotografii în acele toalete şi le-a postat mai apoi pe Facebook.

Cu mare fast s-a inaugurat şi un lift în spitalul din Rădăuţi. Iar pentru inaugurarea contorului de gaze din Frumuşica au venit şi şase preoţi, care au binecuvântat investiţia.

Mai mult, pentru un drum de centură la care a fost chemat fostul premier Ludovic Orban, s-a sărbătorit cu artificii în miezul zilei.

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close