Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Voi cu Voicu Neurochirurgul Eben Alexander, despre întâlnirea cu cei dragi în lumea de dincolo: "Există dovezi științifice care susţin cu putere dovada reîncarnării”

Neurochirurgul Eben Alexander, despre întâlnirea cu cei dragi în lumea de dincolo: "Există dovezi științifice care susţin cu putere dovada reîncarnării”

Eben Alexander, medic neurochirurg, care a stat timp de 7 zile în comă, după ce creierul său a fost afectat de o boală rară, aduce dovezi din lumea de dincolo şi vorbeşte despre întâlnirile pe care le-a avut cu cei dragi dar şi cu Universul însuși.

Neurochirurgul Eben Alexander, despre întâlnirea cu cei dragi în lumea de dincolo: "Există dovezi științifice care susţin cu putere dovada reîncarnării”
Sursa foto: Antena 3
de Claudia Popovici    |    18 Dec 2021   •   21:36

Însănătoșirea lui Eben Alexander este un miracol medical. Cât timp corpul său a zăcut în comă, iar o bună parte din creierul său a fost complet blocat, neurochirurgul a călătorit dincolo de această lume ghidat de ființe angelice spre nivele mai înalte din conştiinţa Universului.

Acolo şi-a revăzut filmul vieţii sale, lecțiile cele mai importante dar a experimentat şi emoții profunde la întâlnirile cu cei dragi. Astfel pe lângă dovada vindecării sale Eben Alexander confirmă şi existență reîncarnării. Iată ce spune despre universul spiritual în care a stat cât timp a fost în moarte clinică.

„Când ne eliberăm de corpurile noastre conştiinţa acestei călătorii este uriaşă. Experiența morţii clinice este cunoscută de mii de ani. Cei care au experimentat aceste stări spun că le trece viaţa prin faţa ochilor. Conștientizarea este profundă. Vedem momentele în care am avut de învățat în viaţa noastră şi conștientizăm şi perspectiva emoțională a celor din jurul nostru. Deci, nu vezi doar perspectiva ta, ci şi perspectiva celor care au fost influențați de acțiunile tale.

„Trebuie să înţelegem că promisiunea conștiinței înseamnă supraviețuirea"

Astfel, acum şi aici este doar o iluzie creată pentru a înțelege această viaţă şi atunci când trecem de ea, prin meditație putem să vedem versiunea mai mare a realității. Toată informația care vine către noi ne este atât de străină, încât avem senzația că trecem printr-un foc. Este ca şi cum ar veni spre noi un val. Atunci când suntem în moarte clinică ajungem să experimentăm totul la un nivel foarte complex.

Ştiinţa modernă ne ajută prin mecanisme precum meditația sau alte metode ca să depășim acest prag, să ajungem mai departe, să studiem ceea ce înseamnă, ce mesaj au aceste experienţe spontane.

Este important să aflăm! Sunt peste 300.000 de cazuri în literatura de specialitate şi începem să realizăm că există nişte modele. Trebuie să înțelegem realitatea, trebuie să înţelegem că promisiunea conștiinței înseamnă supraviețuirea”, a explicat medicul Eben Alexander.

Ce fac sufletele în lumea de dincolo

Întrebat dacă sufletele care au avut o relație în această lume ajung să se întâlnească şi pe tărâmul de dincolo dr. Eben Alexander a confirmat că da, în mod absolut sufletele îşi continuă relaţia şi acolo.

„Exact ca şi în lumea fizică trebuie să realizăm că greșim atunci când privim individual electronii, protonii. De fapt, trebuie să vedem acțiunea dintre aceste elemente. În acest sens trebuie să avem o viziune mai mare asupra umanităţii şi spiritualității şi a ceea ce suntem noi în univers pentru că trebuie să realizăm că aceste călătorii spirituale scot în evidență un principiu foarte profund.

"Există dovezi științifice care susţin cu putere dovada reîncarnării"

De fapt, totul se rezume la relații la cei iubiţi cu care cu care ne reconectăm mereu. Există dovezi științifice care susţin cu putere dovada reîncarnării. Sunt peste 25.000 de cazuri de amintiri la copii pentru care explicația cea mai bună este că acele amintiri sunt experienţe ale reîncarnării. Trebuie deci să înțelegem conștiința, săpând mai adânc.

Provocarea de a înţelege lumea fizică este rezultatul lumii moderne dar trebuie să studiem şi conştiinţa care reprezintă centrul realității. Înainte de a intra în comă știam doar de legile fizicii, chimiei, biologiei şi aveam ca dovadă doar existența pământească.

Acum constat că sunt foarte multe principii care vin de dincolo de aceste lucruri care ne dau lumea pe care o experimentăm noi. Totul se rezumă la ceva mult mai profund pentru a înțelege acest univers. Dar această știință profundă nu este doar realitatea vieţii de dincolo şi a reincarnării, ci sunt mult mai multe procese. Este evoluția conştiinţei noastre către o formă mai înaltă”, a spus dr. Eben Alexander la emisiunea Voi cu Voicu de la Antena 3. 

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close