Antena 3 CNN EURO2016 EURO 2016. Simona Halep, mesaj pentru echipa României după prestaţia din meciul cu Franţa

EURO 2016. Simona Halep, mesaj pentru echipa României după prestaţia din meciul cu Franţa

EURO 2016. Simona Halep, mesaj pentru echipa României după prestaţia din meciul cu Franţa
Sursa foto: Foto: instagram
de S.T.    |    11 Iun 2016   •   13:48

EURO 2016. Jucătoarea de tenis Simona Halep a felicitat naţionala de fotbal a României pentru prestaţia din meciul cu Franţa, scor 1-2, din deschiderea Campionatului European.

EURO 2016. „Îmi pare foarte rău că au pierdut băieţii noştri. Primul meu meci de fotbal cap-coadă şi mi-a plăcut foarte mult! Felicitări România! #mecifrumos”, a scris Halep pe contul său de Instagram, imediat după meciul României cu Franţa.

 

Imi pare ft rau ca au pierdut baietii nostri,primul meu meci de fotbal cap-coada si mi a placut ft mult! Felicitari Romania #mecifrumos⚽️

A photo posted by Simona Halep (@simonahalep) on

Naţionala României a pierdut primul meci de la Euro 2016, însă tricolorii au uimit întreaga lume după ce au reuşit să fie egalii Franţei timp de 89 de minute. Tricolorii au fost învinşi cu 2 la unu, printr-un gol de generic marcat de Payet în minutul 89.

Românii au avut o evoluţie impresionantă pe Stade de France, unde au fost încurajaţi de peste 20.000 de români, din cei 75.000 de spectatori prezenţi. Inclusiv premierul Cioloş a fost în tribune pentru a susţine naţionala.
 

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close