Antena 3 Externe Aeronava Air France s-ar fi prăbuşit din cauza unor probleme legate de cârmă

Aeronava Air France s-ar fi prăbuşit din cauza unor probleme legate de cârmă

14 Iun 2009   •   18:06
Aeronava Air France s-ar fi prăbuşit din cauza unor probleme legate de cârmă
Sursa foto: avion

Noi informaţii în cazul aeronavei Airbus A330 care s-a prăbuşit în Atlantic. Potrivit unui specialist citat de Sky News, avionul Air France a trimis un mesaj despre probleme legate de cârmă.

Avionul cu 228 de persoane la bord, a transmis nu mai puţin de 24 de mesaje automate. Un specialist în domeniu susţine că dispozitivul care controlează marja de manevră a cârmei ar fi avut probleme.

Însă, experţii nu au adunat suficiente informaţii pentru a descoperi cauza accidentului.

Jack Casey, consultant în domeniul siguranţei zborurilor de la Washington, a confirmat faptul că aparatul de zbor a avut probleme la cârmă, însă nu a precizat dacă această problemă a dus la prăbuşirea avionului.


În urmă cu aproximativ două săptămâni, avionul Airbus A330 al companiei Air France, care asigura legătura între Rio de Janeiro şi Paris, a dispărut în largul coastelor braziliene. Aeronava avea 228 de persoane la bord, printre care şi o româncă. Motivele prăbuşirii aparatului nu au fost clarificate încă.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close