Antena 3 CNN Externe Anonymous a piratat site-ul Curţii Constituţionale ungare şi a modificat noua Constituţie

Anonymous a piratat site-ul Curţii Constituţionale ungare şi a modificat noua Constituţie

Anonymous a piratat site-ul Curţii Constituţionale ungare şi a modificat noua Constituţie
Sursa foto: Foto: softsupplier.com
04 Mar 2012   •   19:01

Grupul Anonymous loveşte din nou. Ultima reuşită a membrilor grupării este schimbarea unor pasaje din noua Constituţie ungară pe site-ul de Internet al Curţii Constituţionale, afirmă duminică portalul Index, citat de MTI.
   
Potrivit Index, hackerii au adăugat câteva pasaje în Legea Fundamentală, printre care stipularea că cei care lucrează în domeniul IT se pot pensiona la vârsta de 32 de ani având pensii echivalente cu 150 la sută din salariu. O altă secţiune nouă susţine că Anonymous şi alte grupuri informatice înrudite ar trebui să lupte împotriva ameninţărilor interne şi externe împotriva ţării.
   
"Dictatorii reprezintă perioade scurte din istorie. Poporul are dreptul să elimine tirania sau să se revolte împotriva ei", susţine versiunea "revizuită" a Constituţiei.
   
Textul a fost îndepărtat de pe site-ul Curţii Constituţionale, a declarat şeful serviciului de presă Andras Sereg pentru MTI şi în momentul de faţă se încearcă identificarea responsabililor. Interpolul a arestat miercuri 25 dintre membrii grupului în Europa şi America de Sud.

×
Subiecte în articol: Anonymous Constitutie
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close