Antena 3 CNN Externe Anonymous va divulga 35.000 de fișiere secrete ale Băncii Centrale a Rusiei | ”Vladimir Putin, niciun secret nu este în siguranță. Suntem în camera ta în timp ce dormi”

Anonymous va divulga 35.000 de fișiere secrete ale Băncii Centrale a Rusiei | ”Vladimir Putin, niciun secret nu este în siguranță. Suntem în camera ta în timp ce dormi”

Anonymous îl amenință pe Vladimir Putin că va divulga peste 35.000 de fișiere secrete ale Băncii Centrale ale Rusiei.

Anonymous va divulga 35.000 de fișiere secrete ale Băncii Centrale a Rusiei | ”Vladimir Putin, niciun secret nu este în siguranță. Suntem în camera ta în timp ce dormi”
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    26 Mar 2022   •   09:32

În mesajul postat pe Twitter, un purtător de cuvânt al grupării internaționale de hackeri, Anoymous, spune că vor fi aduse la cunoștina publicului o serie de acorduri financiare ale administrației de la Kremlin și ale oligarhilor protejați de Putin. 

Banca Centrală a Rusiei este reponsabilă cu protejarea și securitatea rublei, moneda rusă care a suferit o cădere catasrofală după invadarea Ucrainei.

Vladimir Putin, amintește-ți de ceea ce le-am făcut dictatorilor din Nigeria, Turcia, Chile, Nicaragua. Amintește-ți cum am pedepsit Israelul, SUA, Europa, Master Card și pe alți susținători ai războiului.

Vladimir Putin, niciun secret nu este în siguranță. Suntem pretutindeni. Suntem în palatul tău. Suntem acolo unde mănânci, suntem la masa ta. Suntem în camera ta în timp ce dormi.

Acum, vom distribui mii de documente care aparțin Băncii Centrale a Rusiei, acorduri, corespondență, transferuri financiare, târgurile secrete ale oligarhilor tăi, date reale despre economie pe care le ții departe de ochii publicului, acordurile comerciale pe care le-ai semnat cu alte țări, declarații, informații despre susținătorii tăi oficiali, videoconferințele tale și programele pe care le folosești”, a transmis în mesajul video un reprezentant al Anonymous.

×
Subiecte în articol: Anonymous Vladimir Putin
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close