Antena 3 CNN Externe Aventura de un milion de euro. Cea mai scumpă vacanţă din lume include şi România

Aventura de un milion de euro. Cea mai scumpă vacanţă din lume include şi România

Aventura de un milion de euro. Cea mai scumpă vacanţă din lume include şi România
Sursa foto: Foto: www.trekking-tours.ro
21 Mar 2013   •   07:44

Turiştii care vor să facă ocolul Pământului cu un milion de euro vor poposi şi prin România. Cel mai exclusivist circuit turistic realizat vreodată trece şi prin ţara noastră. Delta Dunării, mănăstirile din Moldova sau Sighişoara sunt câteva dintre cele aproape o mie de locaţii pe care le vor vizita turiştii cu bani. Aventura de un milion de euro propusă de britanici durează doi ani.

În doi ani, cât va dura extravaganta călătorie în jurul lumii, turiştii cu dare de mână admiră toate minunile Pământului. Peste 960 de locaţii de vis din aproape 160 de ţări.

În România, zăbovesc cel puţin câteva zile. O primă oprire - Delta Dunării. Ţinut exotic ce adăposteşte peste 1,200 de specii de copaci şi plante, ferit de "progresul industrializării", Delta Dunării este inclusă în patrimoniul UNESCO din 1990. Şi dacă paradisul verde nu îi va impresiona pe turiştii străini, în inima Transilvaniei, cetatea Sighişoarei promite să îşi ia revanşa.

Etapa românească a turului de lux mai include opriri la fortăreţele dacice din Orăştie dar şi la mănăstirile din Moldova, Horezu şi Maramureş. 

După ce vor trece graniţele României, turiştii plecaţi în călătoria vieţii lor vor mai vizita, printre altele, Stonehenge, Piramidele din Giza, Machu Pichu, Catedrala Notre Dame dar şi Vaticanul. Dacă lucrurile se vor mai linişti, organizatorii ar vrea să îi ducă şi în Yemen, Iran, Siria şi Libia, dar deocamdată aceste opriri nu sunt bătute în cuie.

Cazarea se va face în  hoteluri de patru, cinci sau chiar şase stele, în funcţie de locaţie, iar transportul va fi asigurat numai la clasa întâi.

×
Subiecte în articol: turism romania
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close