Antena 3 CNN Externe Un bărbat a încercat să obțină 643 de milioane de dolari de la un spital, pentru că ar fi rămas cu traume după ce a participat la naşterea copilului său

Un bărbat a încercat să obțină 643 de milioane de dolari de la un spital, pentru că ar fi rămas cu traume după ce a participat la naşterea copilului său

Un bărbat a dat în judecată spitalul în care a asistat la naşterea copilului său şi a cerut daune de 643 de milioane de dolari, după ce s-a plâns că a rămas cu traume în urma operaţiei la care a asistat.

Un bărbat a încercat să obțină 643 de milioane de dolari de la un spital, pentru că ar fi rămas cu traume după ce a participat la naşterea copilului său
Sursa foto: pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Sep 2023   •   16:46

Anil Koppula a încercat să dea în judecată Spitalul Regal de Femei din Melbourne, Australia, pentru că l-a lăsat să-și urmărească soția născând prin cezariană în 2018. Bărbatul a cerut în instanță 1 miliard de dolari australieni, adică aproximativ 643 de milioane de dolari. Din păcate pentru el însă, fără succes. 

Deși cezariana a fost un succes iar copilul lui s-a născut sănătos, bărbatul a acuzat spitalul că nu și-a îndeplini datoria de a avea grijă și de el atunci când l-au lăsat să urmărească procedura.

Citeşte şi: O tânără de 25 de ani a murit în timpul unei operaţii estetice pe care a plătit-o din bani economisiţi

El a spus că spitalul l-a încurajat să urmărească operația și că văzând organele și sângele soției sale i-a cauzat vătămări psihologice, potrivit procesului.

O operație cezariană este o operație obișnuită în care un chirurg naște un copil "printr-o tăietură făcută în burtă și pântec", potrivit Serviciului Național de Sănătate din Marea Britanie. 

Conform Business Insider, Anil a intentat procesul la câțiva ani după operație, declarând că traumele psihice pe care le-a suferit după au dus la ruperea căsniciei sale. 

×
Subiecte în articol: cezariana daune morale
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close