Antena 3 CNN Externe Momentul în care un bebeluș este răpit de o asistentă falsă, chiar din brațele mamei, într-un spital din El Salvador

Momentul în care un bebeluș este răpit de o asistentă falsă, chiar din brațele mamei, într-un spital din El Salvador

O scenă desprinsă parcă din filmele de groază a fost surprinsă într-un spital din El Salvador. O femeie, care s-a dat drept asistentă medicală, a fost filmată în timp ce răpește un bebeluș, pe care îl ascunde într-un rucsac, apoi se face nevăzută.

Momentul în care un bebeluș este răpit de o asistentă falsă, chiar din brațele mamei, într-un spital din El Salvador
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Ian 2024   •   13:15

Totul s-a petrecut în spitalul San Juan de Dios din Nueva Guadalupe, când falsa asistentă i-a cerut mamei bebelușului să-i dea copilul pentru a-l duce la tratament.

După ce a luat bebelușul, femeia l-a plasat într-un rucsac, reușind astfel să-l scoată din spital fără să fie observată.

Mama și-a dat seama că a fost păcălită în momentul în care o asistentă adevărată s-a prezentat în salon pentru a lua copilul.

Căutările au început imediat, însă fără succes, femeia care furase copilul dispărând fără urmă.

Citește și: Primii oameni moderni din Europa aveau pielea închisă și ochii albaștri. Dovezile pe care se bazează oamenii de știință

Din fericire, imaginile surprinse de camerele de supraveghere i-au ajutat pe polițiști să găsească imediat bebelușul, care fusese dat de falsa asistentă unui cuplu.

Femeia și bărbatul care se dăduseră drept părinții copilului au fost arestați, însă falsa asistentă nu a putut fi găsită.

Falsa asistentă este căutată acum de poliție. Se pare că ea ar fi acționat împreună alături de cuplul la care a ajuns copilul, dar și cu o altă persoană care a ajutat-o să intre în spital.

×
Subiecte în articol: El Salvador copil răpit bebelus spital
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close