Antena 3 CNN Externe Mai multe persoane au câștigat la Loto, chiar dacă nu au nimerit numerele câștigătoare

Mai multe persoane au câștigat la Loto, chiar dacă nu au nimerit numerele câștigătoare

Norocul a fost de partea mai multor persoane care au jucat la Loterie. Chiar dacă inițial nu au nimerit numerele potrivite, o eroare a sistemului a făcut ca persoanele care în normal nu ar fi câștigat, să primească marile premii.

Mai multe persoane au câștigat la Loto, chiar dacă nu au nimerit numerele câștigătoare
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Dec 2023   •   20:41

Oficialii loteriei din Iowa au postat numerele Powerball greșite pentru extragerea de luni seara, făcându-i pe învinși, câștigători, chiar dacă doar pentru un scurt moment.

"Ca parte a procedurilor Loteriei Iowa, două persoane din două locații diferite introduc ambele rezultate de la extragerile loto înainte de a fi înregistrate oficial în sistemul de jocuri de noroc al loteriei la nivel de stat.

Dar când au fost introduse numerele câștigătoare de la extragerea Powerball de luni, unele dintre numere au fost introduse incorect din greșeală", au explicat oficialii, conform People

Numerele incorecte au fost publicate la aproximativ 12.30 a.m., ora locală, și au rămas pe site până la aproximativ 7.30 a.m. Premiile la extragerea Powerball câștigate cu numere incorecte variază de la 4 dolari până la 200 de dolari. 

Citește și: Un curier român din Belgia a furat toate telefoanele mobile pe care trebuia să le livreze. Paguba ajunge la 50.000 de euro

"Câștigătorii de ocazie" au putut să-și încaseze biletele pe o perioadă de aproape șapte ore. 

După ce au observat eroarea, oficialii au suspendat rezultatele la extragerea Powerball pe terminalele loteriei până când loteria a reușit să repare eroarea, atunci când a postat numerele corecte.

 

×
Subiecte în articol: extragere loto castigatori
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close