Antena 3 CNN Externe Cine sunt actrițele care nu sunt deloc pe placul publicului

Cine sunt actrițele care nu sunt deloc pe placul publicului

Cine sunt actrițele care nu sunt deloc pe placul publicului
Sursa foto: Foto: Facebook/Kristen Stewart
01 Mai 2018   •   17:16

Vedete ce sunt în plină ascensiune și par să aibă un viitor extraordinar, nu sunt, de multe ori, pe placul publicului. Mai mult, unele actrițe au cauzat atâtea controverse încât oamenii din industrie ezită să mai lucreze cu ele.

Kristen Stewart - Starul din Twilight este deseori criticată pentru lipsa de stil și pentru lipsa carismei de pe marile ecrane.

Julia Roberts - Deși este considerată cea mai populară actriță de la Hollywood, Roberts nu este tocmai cel mai popular star printre iubitorii de filme zilene acestea. Mulți simt că talentul ei este supraevaluat. 

Angelina Jolie - La fel ca Julia Roberts, Angelina Jolie este considerată o actriță al cărei talent actoricesc este supraevaluat. Fanii nu o plac și din cauză că este considerată vinovată pentur divorțul lui Brad Pitt de Jennifer Aniston. 

Megan Fox - Iubitorii de cinema o evită acum din cauza faptului că, deși nu pare să aibă talent în acest domeniu, a ajuns pe cele mai înalte culmi.

Lindsay Lohan - Este un alt caz de copil vedetă a cărei viață personală a creat haos în viața de adult. Ultimii ani i-a petrecut în centre de reabilitare, potrivit unica.ro.

×
Subiecte în articol: public
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close