Antena 3 CNN Externe Donald Trump, critici la adresa lui Meghan Markle: a fost lipsită de respect față de regină și l-a ”folosit” pe Harry

Donald Trump, critici la adresa lui Meghan Markle: a fost lipsită de respect față de regină și l-a ”folosit” pe Harry

Donald Trump a vorbit despre ducii de Sussex, iar comentariile cu privire la Meghan Markle nu au fost cele mai pozitive. Fostul președinte american a afirmat că aceasta a fost lipsită de respect față de regina Marii Britanii și l-a ”folosit” pe Harry.

Donald Trump, critici la adresa lui Meghan Markle: a fost lipsită de respect față de regină și l-a ”folosit” pe Harry
Sursa foto: Colaj, Facebook
de Cerasela Stafie    |    01 Dec 2021   •   11:18

Într-un interviu pentru GB News, fostul președinte american susține că acțiunile ducelui și ale ducesei de Sussex din ultimii ani i-au cauzat durere monarhului.

Vorbind despre Familia Regală și Megxit, Trump recunoaște că nu a fost niciodată un „fan” al lui Meghan, despre care crede că l-a folosit pe Prințul Harry.

„Nu sunt un fan al ei. Nu am fost niciodată. Cred că Harry a fost folosit îngrozitor și cred că într-o zi va regreta. Cred că i-a distrus relația cu familia și o rănește pe regină,” a spus el, potrivit Daily Mail.

„Cred că a fost foarte lipsită de respect față de regină, care este o femeie atât de grozavă, o persoană atât de grozavă, o persoană istorică. Cred că este foarte lipsită de respect față de familia regală și, cel mai important, față de regină.

Trump a povestit, de asemenea, că este un mare fan al Reginei Elisabeta, susținând că a fost învățat de mic să respecte familia regală, mama lui fiind din Scoția.

Nu este prima dată când fostul președinte american face astfel de afirmații. Anul trecut, el a explicat cum privește lucrurile.

„M-am întâlnit cu regina și cred că este o persoană extraordinară și nu sunt un fan al lui Meghan”. El i-a urat lui Harry „noroc”, adăugând: „va avea nevoie de el”.

Acele comentarii, care au fost făcute în septembrie, au venit după ce ducii Sussex au fost acuzați că se amestecă în campania pentru alegerile prezidențiale, câștigată de Joe Biden.

În ceea ce a fost văzut ca atac subtil la adresa lui Trump, ei au îndemnat alegătorii să „respingă discursurile instigatoare la ură, dezinformarea și negativitatea online”.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close