Antena 3 CNN Externe EXPLOZIE puternică la un Mall din Rusia. O persoană a murit, 13 au fost rănite grav. Cel puţin 300 de persoane au fost evacuate (VIDEO)

EXPLOZIE puternică la un Mall din Rusia. O persoană a murit, 13 au fost rănite grav. Cel puţin 300 de persoane au fost evacuate (VIDEO)

EXPLOZIE puternică la un Mall din Rusia. O persoană a murit, 13 au fost rănite grav. Cel puţin 300 de persoane au fost evacuate (VIDEO)
11 Mar 2015   •   14:54

O personă a murit şi cel puţin 13 au fost rănite grav după o explozie puternică produsă în urmă cu câteva minute la un centru comercial din oraşul Kazan, Rusia.
Alte cel puţin 300 de persoane au fost evacuate. Trei persoane au fost scoase de sub dărâmături şi se presupune că încă tot atâtea au rămas blocate.
Echipajele de urgenţă se străduiesc acum să scoată victimele la suprafaţă. Printre cei captivi se află şi un pompier, surprins de prăbuşirea tavanului chiar la intrarea principală a mall-ului.
Cauza deflagraţiei este încă necunoscută, dar se presupune că ar fi vorba de o scurgere de gaze. În prezent, şase echipaje de pompieri, cu 53 de oameni, depun eforturi pentru izolarea şi lichidarea incendiului.

Mall-ul "Admiral" este un centru comercial dedicat aproape în exclusivitate hainelor şi articolelor de vestimentaţie.




×
Subiecte în articol: explozie
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close