Antena 3 Externe Hainele SEXY i-au adus moartea. Vezi ce a păţit o tânără care şi-a dorit să arate bine

Hainele SEXY i-au adus moartea. Vezi ce a păţit o tânără care şi-a dorit să arate bine

de S.M.    |    22 Ian 2013   •   22:13
Hainele SEXY i-au adus moartea. Vezi ce a păţit o tânără care şi-a dorit să arate bine
Sursa foto: Foto: Facebook

Bernadette Lucy Lee, o tânără de 25 de ani, a fost găsită fără suflare în faţa casei surorii ei. Aceasta îşi petrecuse noaptea într-un bar din oraş, alături de prieteni. Apoi, tânăra s-a decis să plece singură spre casa surorii sale, unde urma să rămână până a doua zi, scrie Daily Mail.

Însă când a ajuns acolo, a avut o mare supriză. Sora sa îşi pierduse cheile, şi nu venise acasă în acea seară. Ce a urmat este de neînţeles. Fata a bătut cu putere în usă, iar când a văzut că nimeni nu îi deschide, s-a întins pe prispa casei, fiind îmbrăcată foarte subţire şi desculţă, deoarece o dureau picioarele.

În dimineaţa următoare, Bernadette a fost găsit moartă de prispă, de un vecin care îşi plimba câinele. Autorităţile care se ocupă de caz au emis ipoteza că tânăra ar fi putut aluneca şi s-ar fi lovit la cap, pierzându-şi cunoştinţa. Astfel, a murit pe prispa casei, din cauza hipotermiei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close