Antena 3 CNN Externe Imagini cutremurătoare! Albania a declarat zi de doliu naţional după seismul devastator - VIDEO

Imagini cutremurătoare! Albania a declarat zi de doliu naţional după seismul devastator - VIDEO

Imagini cutremurătoare! Albania a declarat zi de doliu naţional după seismul devastator - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
27 Noi 2019   •   13:13

Este o luptă contra cronometru pentru viaţă în Albania după ce ţara a fost lovită de cutremurul de 6,4 pe scara Richter! Salvatorii români au început căutările oamenilor prinşi sub dărâmături.

Până acum, 25 de oameni au murit şi peste 650 au sunt răniţi. Autorităţile se aşteaptă la un bilanţ infiorator, la un numar mult mai mare al mortilor.

Corina Matlinschi, trimisul special al Antenei 3 se află în Tirana, capitala Albaniei, de unde vă prezintă cele mai noi informaţii.

''Astăzi a fost declarată zi de doliu naţional, tocmai de accea absolut toate steagurile au fost coborâte în bernă. În această dimineaţă, bilanţul a ajuns la 25 de morţi şi peste 650 de răniţi. Încă mai sunt cel puţin zece persoane dispărute. Salvatorii români au început căutările încă din această dimineaţă. Trebuie să ştiţi că România a trimis cel mai mare număr de pompieri special antrenaţi pentru a interveni în astfel de cazuri. Au alături de ei şi patru câini de căutare a persoanelor sub dărâmături. Trebuie să vă mai spun că mâine este ziua naţională aici în Albania. Sunt mai multe întâlniri la nivel înalt. Încearcă autorităţile să vadă ce fel de ceremonial vor face mâine, pentru că o lună este decretată stare de urgenţă aici, în Albania'', a transmis reporterul Antena 3.

Citiţi şi: Localităţi întregi distruse de cutremurul din Albania. O echipă Antena 3 îi însoţeşte pe salvatori

×
Subiecte în articol: seism Albania
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close