Antena 3 CNN Externe "Știam că am murit. Eram separat de trupul meu". Mărturia emoționantă a unui bărbat de 55 de ani, după ce inima a încetat să-i mai bată

"Știam că am murit. Eram separat de trupul meu". Mărturia emoționantă a unui bărbat de 55 de ani, după ce inima a încetat să-i mai bată

Un bărbat în vârstă de 55 de ani, care a intrat în moarte clinică, a povestit întreaga experiență pe care a trăit-o în momentul în care inima i s-a oprit brusc.

"Știam că am murit. Eram separat de trupul meu". Mărturia emoționantă a unui bărbat de 55 de ani, după ce inima a încetat să-i mai bată
Sursa foto: Kevin Hill | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Mar 2023   •   23:36

Kevin Hill, în vârstă de 55 de ani, trăiește în Anglia și este scriitor, însă boala de care suferă l-a făcut să treacă prin clipe de coșmar.

Bărbatul se confruntă cu o afecțiune rară, caracterizată prin acumularea de calciu în vasele mici de sânge ale țesuturilor grase și ale pielii.

În timpul unei crize, inima lui Kevin s-a oprit brusc, iar în momentul în care medicii l-au readus la viață, bărbatul a făcut dezvăluiri uluitoare despre lumea de dincolo.

"Eram separat de trupul meu. Parcă mă aflam pe tărâmul spiritelor. Eram conștient de ceea ce se întâmplă, dar simțeam foarte multă pace“, a povestit Kevin.

Citește și: "Am simțit o mână caldă pe umăr" | Soţia lui Nosfe, dezvăluiri cutremurătoare. Relaţia continuă şi după moarte

Mai mult, britanicul a dezvăluit că, în momentul în care inima lui a încetat să mai bată, a fost conștient de tot ce se întâmpla în sala de operație.

"Știam că sângerez. Știam că este grav. Personalul medical continua să intre și să iasă în încercarea de a opri sângerarea. Știam că am murit. Eram separat de trupul meu“, a mai adăugat bărbatul.

Drama lui Kevin a început în vara anului 2021, când picioarele sale au început să se umfle, pentru că rețineau excesul de apă.

În final, a descoperit că suferea de o problemă cardiacă și a fost supus unei intervenții chirurgicale.

"După această operație m-am ales cu calcifilaxie. Luni la rând m-am luptat cu boala. Pielea mă mânca. Timp de trei zile picioarele mi-au sângerat. Pur și simplu sângerarea nu se oprea“, a povestit el, potrivit Mirror.

×
Subiecte în articol: moarte clinica barbat Anglia
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close