Antena 3 CNN Externe "L-am recuperat de la un club de noapte și de la școală" Poveste unui motan care fuge de acasă și călătorește sute de kilometri în mașinile străinilor

"L-am recuperat de la un club de noapte și de la școală" Poveste unui motan care fuge de acasă și călătorește sute de kilometri în mașinile străinilor

O pisică năzdrăvană și aventuroasă din Marea Britanie a ajuns să facă un drum dus-întors de circa 225 de kilometri după ce a sărit în mașinile a doi necunoscuți. Aventura s-a încheiat după ce a ajuns din nou acasă.

"L-am recuperat de la un club de noapte și de la școală" Poveste unui motan care fuge de acasă și călătorește sute de kilometri în mașinile străinilor
Sursa foto: bbc.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Iun 2023   •   13:48

Sox, un motan roşcat cu alb din Herne Bay, comitatul Kent, a călătorit până în localitatea Whitstable într-o maşină, apoi s-a urcat într-un alt vehicul care călătorea spre Wallington, în sudul Londrei. 

Proprietara motanului, Jessica Roe, nu s-a speriat, acesta fiind deja un obicei al motanului.

De-a lungul timpului, femeie a trebuit să-l recupereze pe Sox din diverse locuri, printre care şcoli, birouri, o piscină, un camion Amazon, un club de noapte şi un fast-food.  

Vorbind la BBC Radio Kent, Roe a povestit că i s-a spus că Sox a intrat în maşina unei femei duminică după-amiază. Aceasta l-a dus la un veterinar din Whitstable, însă motanul a fugit. 

Citește și: Cea mai emoționantă imagine de la inundațiile din Herson, după distrugerea barajului: Un pui de pisică agățat cu ghearele de perete, la un pas de moarte

Jacqui O'Connor se întorcea de la o zi petrecută la plajă în Whitstable la casa ei din Londra când a observat o pisică în maşină. 

"Mergeam pe autostradă, cântând şi discutând, aşa cum faci pe drumul spre casă, când deodată apare acest cap de pisică între cele două scaune", a povestit ea. 

Conform BBC, stăpâna motanului aventuros i-a creat o pagină de Facebook special pentru aventurile lui Sox, deoarece a spus că pisica a apărut odată pe o pagină locală de Facebook de opt ori în două săptămâni.

×
Subiecte în articol: pisica aventura calatorie masini
Parteneri
Razie de amploare în Bucureşti şi Ilfov: peste 720 de amenzi
x close